Cele mai tari imagini din lume realizate cu drona. Ai putea sa juri ca sunt pictate! Cat de frumoasa e viata privita de sus

Publicat: 31 ian. 2017, 14:41 Autor: Echipa Ciao.ro News 4

Dronele au devenit un mod interensant de a observa si imortaliza diverse locatii si momente din lume. Cei pasionati de arta fotografiei au investit bani grei in gadgeturi zburatoare care pot capta imagini clare ca lacrima de la inaltimi destul de mari.

La sfarsitul anului trecut a avut loc concursul de fotografie SkyPixel 2016 unde au fost inscrise 27.000 de mii de poze realizate de diversi fotografi, in diverse locuri din lume.

SkyPixel este o platforma online care a inceput sa creasca rapid de la momentul infiintarii si pana la finalul anului. Peste 27.000 de poze realizate cu diverse drone au fost incarcate pana in prezent online.

Site-ul online este destinat atat fotografilor profi, cu ani grei de experienta in spate, cat si incepatorilor sau amatorilor care au cateva cadre bune cu care vor sa se laude. Site-ul are trei categorii mari la care iti poti inscrie si tu pozele: 360, Frumusete si Drone, informeaza boredpanda.com.

Publicat: 31 ian. 2017, 14:41 Autor: Echipa Ciao.ro News 4
Pe aceeași temă