DRAMA! Baietelul de 2 ani caruia i s-au amputat mainile si picioarele dupa o infectie despre care nici medicii nu stiau nimic!

Publicat: 31 Oct. 2018, 13:12 Life

Imagini extrem de puternice cu baietelul dupa ce a trecut printr-o drama extrem de crunta. Mainile si picioarele lui au fost amputate aproape in totalitate.

Baietelul de 2 ani caruia i s-au amputat mainile si picioarele dupa o infectie. Jeremiah Cox este un baietel de doar 2 ani care a fost la un pas de moarte iar medicii i-au salavat viata dupa ce au fost nevoiti sa-i amputeze ambele maini si ambele picioare.

O infectie misterioasa l-a facut pe baietel sa fie la un pas sa-si piarda viata. Mama lui a observat ca incepuse sa fie extrem de rosu in obraz si pe palme, iar imediat dupa copilul a inceput sa vomite si sa aiba o febra uriasa.

L-a dus de urgenta la spital unde medicii si-au dat seama ca era deja intr-un soc septic. Copilul avea toate vasele de sange sparte din zonele picioarelor si bratelor, iar infectia continua sa se raspandeasca in intregul corp. Medicii s-au concentrat pe oprirea infectiei si cand si-au dat seama ca nu au ce sa mai faca i-au dat vestea crunta mamei.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Oct. 2018, 13:12 Life
Pe aceeași temă