Decizie BOMBA la Pro TV! Ce s-a intamplat cu Mihai Bobonete si cu emisiunea lui! E prima data in istoria postului cand o vedeta pateste asta!

Publicat: 31 oct. 2018, 10:50 Autor: D. C. News 3

Pro TV a decis sa nu riste in prezent sa inceapa show-ul lui Mihai Bobonete, mergand pe varianta mult mai sigura a unui film de succes.

Decizie BOMBA la Pro TV! Ce s-a intamplat cu Mihai Bobonete si cu emisiunea lui! Mihai Bobonete tocmai a marcat o premiera in istoria postului PRO TV. Noua lui emisiune a fost amanata nedefinit pe ultima suta de metri inainte de lansare.

Dupa ce in trecut Mihai Bobonete a facut emisiunea „Jocuri de celebritate” cu rezultate relativ modeste, adica nedepasind media postului pentru acel tronson, Pro Tv a decis sa-i mai ofere sansa de a face o noua emisiune. De data asta Bobonete va face emisiunea „Falsez pentru tine”, o emisiune cu tematica muzicala, doar ca se pare ca nimeni nu mai stie exact cand se va difuza noua emisiune. Pro TV tocmai a facut anuntul ca renunta sa mai difuzeze emisiunea chiar inainte de start. Noua emisiune trebuia sa intre in grila in locul show-ului tocmai terminat, Ninja Warrior. Comunicatul Pro TV anunta sec lansarea emisiunii la „o data ulterioara”.

Pro TV a anunțat mutarea print-un mesaj scurt: „Duminica aceasta, 4 noiembrie de la ora 20:00, PRO TV va difuza filmul Parker. Show-ul Falsez pentru tine va fi lansat la o data ulterioara.”

Decizie BOMBA la Pro TV! Ce s-a intamplat cu Mihai Bobonete si cu emisiunea lui!

Mutarea, o premieră pentru Pro TV, cel puțin în ultimii ani, nu a fost încă explicată de reprezentanții Pro TV. Cel mai probabil postul TV a ales varianta mai sigura a unui film cu Jason Statham, care deja poate fi considerat „vedeta postului”. In noua emisiune Mihai Bobonete ar fi trebuit sa aiba langa el si patru consilieri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care falsează.

Publicat: 31 oct. 2018, 10:50 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă