Decizie BOMBA la Pro TV! Ce s-a intamplat cu Mihai Bobonete si cu emisiunea lui! E prima data in istoria postului cand o vedeta pateste asta!

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:50 News 3

Pro TV a decis sa nu riste in prezent sa inceapa show-ul lui Mihai Bobonete, mergand pe varianta mult mai sigura a unui film de succes.

Decizie BOMBA la Pro TV! Ce s-a intamplat cu Mihai Bobonete si cu emisiunea lui! Mihai Bobonete tocmai a marcat o premiera in istoria postului PRO TV. Noua lui emisiune a fost amanata nedefinit pe ultima suta de metri inainte de lansare.

Dupa ce in trecut Mihai Bobonete a facut emisiunea „Jocuri de celebritate” cu rezultate relativ modeste, adica nedepasind media postului pentru acel tronson, Pro Tv a decis sa-i mai ofere sansa de a face o noua emisiune. De data asta Bobonete va face emisiunea „Falsez pentru tine”, o emisiune cu tematica muzicala, doar ca se pare ca nimeni nu mai stie exact cand se va difuza noua emisiune. Pro TV tocmai a facut anuntul ca renunta sa mai difuzeze emisiunea chiar inainte de start. Noua emisiune trebuia sa intre in grila in locul show-ului tocmai terminat, Ninja Warrior. Comunicatul Pro TV anunta sec lansarea emisiunii la „o data ulterioara”.

Pro TV a anunțat mutarea print-un mesaj scurt: „Duminica aceasta, 4 noiembrie de la ora 20:00, PRO TV va difuza filmul Parker. Show-ul Falsez pentru tine va fi lansat la o data ulterioara.”

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:50 News 3
Pe aceeași temă