Avocatul lui Dincă atacă: „Nu am remarcat o legătură între clientul meu și o rețea de trafic de carne vie”

Publicat: 16 Sep. 2019, 13:16 News 3
Avocatul lui Dincă atacă: „Nu am remarcat o legătură între clientul meu și o rețea de trafic de carne vie”

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că nu a remarcat să existe o legătură între clientul său și o rețea de trafic de carne vie.

Avocatul lui Dincă atacă. A motivat că nu a fost arestată o altă persoană care să aibă legătură cu principalul suspect al crimelor de la Caracal.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal, a declarat că a el a concluzionat, după ce a văzut probele, că nu există o legătură între clientul său și o rețea de trafic de carne vie.

Avocatul lui Dincă atacă

Salariu avocat Gheorghe Dinca. Cu cat este platit aparatorul din oficiu

„Nu am remarcat să existe probe. Eu personal nu am remarcat să existe o legătură între domnul Dincă și vreo rețea de carne vie. Dacă ar fi existat o asemenea legătură cu siguranță că acele persoane ar fi fost deja arestate.

Am ajuns la această concluzie în primul și în primul rând pentru faptul că nu este arestată nicio altă persoană care să aibă legătură cu Dincă în vreun fel, pe baza logică vorbesc. În mod logic, în caz de trafic de persoane se ajunge la arestare preventivă și este vorba de mai multe persoane bineînțeles ceea ce nu este cazul în speță această”, a spus avocatul.

Lascoschi a precizat că anchetă nu este afectată în acest moment de faptul că nu există legătură între Dincă și o rețea de trafic de persoane. „Din punct de vedere procedural nu există nicio problemă”, a spus acesta.

De asemenea, avocatul lui Dincă a mai spus că nu a remarcat să existe la dosarul clientului său interceptări telefonice care să vizeze o asemenea rețea.

„În general anchetele DIICOT în caz de trafic de persoane se bazează pe interceptări telefonice la modul general vorbind. Nu am remarcat că domnul Dincă să apară în vreo convorbire, eu mă refer la dosarul acesta, unde acord eu asistență juridică, nu mă refer la alte dosare. Nu știu ce este în alte dosare.

Dacă există o rețea de trafic de persoane acolo la Caracal, atunci practic procurorii de acolo din zonă, de la Craiova, cu siguranță ar trebui să aibă ceva la bază, dar asta nu înseamnă că dacă există o rețea acolo ar avea legătură cu Dincă. Nu se poate crea o legătură între Dincă și alți traficanți”, a mai spus Lascoschi.

Publicat: 16 Sep. 2019, 13:16 News 3
Pe aceeași temă