Averea uriasa pe care Oana Zavoranu a primit-o dupa moartea mamei sale. Ce i-a lasat, de fapt, Marioara

Publicat: 24 iun. 2018, 11:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Averea uriasa pe care Oana Zavoranu a primit-o dupa moartea mamei sale.

Marioara Zavoranu a murit pe 17 aprilie 2015, la 66 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu mai multe boli. Femeia suferea de insuficienta renala cronica si diabet.

Femeia nu avea o relatie buna cu unica ei fiica, Oana, insa, cu toate acestea, i-a lasat toata averea pe care a agonisit-o de-a lungul vietii.

Recent, Oana Zavoranu a facut marturisiri uluitoare, la Antena Stars, despre ce i-a lasat, de fapt, mama sa.

”A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana Zăvoranu, in cadrul emisiunii “Agentia VIP“.

Averea uriasa pe care Oana Zavoranu a primit-o dupa moartea mamei sale

”Pai ai 15 spații comerciale și un cimitir. Cum poți sa îmi spui tu mie că trăiești din 3000€?! Îmi subestimezi inteligența. Mi-au făcut 30 de procese în prima lună după ce a murit mama. Mi-au spus că nu sunt moștenitoare. Cum adică nu sunt eu moștenitoarea? Dar cine sunt eu?”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Marioara Zăvoranu a avut o viaţă de telenovelă. A fost căsătorită de două ori cu doi bărbaţi puternici cu care a acumulat şi o avere impresionantă.

Ea a fost măritată prima oară cu Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei, pe care l-a cunoscut la mare. Alături de acesta a reuşit să strângă o sumă frumoasă de bani, de care nu s-a bucurat mult timp. Ioan Bănicioiu a făcut o evaziune fiscală, statul confiscându-i şi ultimul leu.

După ce averea familiei a fost luată de stat, Marioara a divorţat şi şi-a refăcut viaţa. Oana Zăvoranu, însă, a continuat să aibă o relaţie strânsă cu tatăl ei, pe care l-a vizitat în închisoare, până în 2003 când acesta a decedat,

Publicat: 24 iun. 2018, 11:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă