Au inceput sa intretina relatii intime in avion la doar cateva minute de cand s-au cunoscut! Gestul lor a socat pe toata lumea si au fost arestati de urgenta

Publicat: 01 nov. 2017, 16:15 Autor: madalina m. Viral

Au inceput sa intretina relatii intime in avion! – Un barbat si o femeie, ambii cetateni americani, au decis sa isi dea frau liber imaginatiei si dorintelor carnale, cand se aflau la bordul unei aeronave, printre alte zeci de pasageri.

Cei doi se cunoscusera doar de cateva minute, dar nu s-au putut stapani si-au simtit instant o atractie unul pentru celalalt. Chit ca intre ei era o diferenta de varsta de 20 de ani, acest lucru nu prea a contat.

Nici faptul ca sunt in avion si au alti oameni in jur nu prea pare sa fi fost un impediment pentru cei doi care s-au cunoscut in timpul zborului de la Los Angeles.

Au inceput sa intretina relatii intime in avion la doar cateva minute de cand s-au cunoscut

Au inceput sa intretina relatii intime in avion! –  Femeia, in varsta de 48 de ani, a inceput sa ii faca barbatului de 28 de ani sex oral, desi se stiau de putin timp. Pe tot parcursul momentelor intime au ramas pe scaunele lor, fiind si „vecini” de locuri.

In doar cateva minute episodul pasional a fost observat de catre toata lumea, iar stewardesele au incercat sa ii „desparta” pe cei doi. Tot acestea au fost si cele care au alertat autoritatile.

In clipa in care avionul a aterizat la Detroit, ce trebuia sa fie orasul de legatura pentru cei doi iubareti, pentru ca ei mergeau in directii diferite, au fost saltati de Politie.

Au inceput sa intretina relatii intime in avion la doar cateva minute de cand s-au cunoscut

Au inceput sa intretina relatii intime in avion! – Politistii i-au asteptat chiar pe pista de aterizare si au fost arestati pentru indecenta in public. De asemenea, acestia risca acum ani grei de inchisoare pentru un asemenea comportament, mai ales ca in aparatul de zbor erau si minori.

Din orasul american Detroit, femeia trebuia sa ajunga cu un alt avion in Nashville, iar barbatul la Miami. In plus, acestia au fost interogati si de catre agenti ai FBI, pentru ca actiunea lor e catalogata drept „o crima federala”.

Momentan nu se stie cat vor avea cei doi amorezi de petrecut in spatele gratiilor sau daca au consumat bauturi alcoolice pe durata primului zbor din Los Angeles.

(sursa: nypost.com)

Publicat: 01 nov. 2017, 16:15 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă