Cele mai ciudate cupluri din lume! Tinerii care iubesc femei extrem de in varsta! Imaginile te vor soca

Publicat: 23 Oct. 2017, 14:12 Life

Tinerii astia iubesc femei cu zeci de ani mai in varsta!

Se spune ca iubirea nu tine cont de varsta, dar totusi cand prea mult intrece limita? Barbatii care apar in imaginile din acest video si-au asumat faptul ca adora sa faca sex cu femei mult mai in varsta decat ei.

Acestia se simt excitati de femeile care au zeci de ani in plus fata de varsta lor, iar cea mai „experimentata” iubita a unuia dintre ei are 91 de ani.

Shirley Andrews este una dintre femeile care a ajuns la batranete dupa o viata amoroasa plina si zbuciumata. S-a iubit cu peste 1000 de barbati pana la 80 de ani si are tatuat in jurul sfarcului „Regina Gang Bang-ului”.

Femeia locuieste in prezent intr-un azil de batrani din Oroville, California. Nu va imaginati ca odata cu trecerea timpului, Shirley a renuntat la sex. Unul dintre partenerii ei sexuali e Kyle Jones care are doar 31 de ani.

sex cu femei in varsta 1

Tinerii astia iubesc femei cu zeci de ani mai in varsta!

Kyle nu ii este fidel doar batranei de 80 de ani. Barbatului ii plac senzatiile tari si… vechi si se iubeste cu 6 femei dintre care cea mai tanara are 68 de ani, iar cea mai in varsta 92. „Caut pasiunea. Imi place cand ne rupem efectiv hainele de pe noi. Prima mea cautare pe Internet a fost despre cum arata vaginul unei bunici”, a declarat unul dintre barbati.

Tanarul recunoaste ca  prietenii lui sunt foarte curiosi cum arata o femeie de peste 70 de ani, iar intrebarile lor cu privire la partile lor intime sunt foarte explicite. Barbatului nu ii e rusine cu ceea ce face si le da cele mai clare lamuriri.

Puteti vedea VIDEO aici!

Publicat: 23 Oct. 2017, 14:12 Life
Pe aceeași temă