Ce postari nu ai voie sa pui pe Facebook si cum iti poate fi blocat contul

Publicat: 23 Oct. 2017, 10:44 Life
Ce postari nu ai voie sa pui pe Facebook si cum iti poate fi blocat contul

Ce postari nu ai voie sa pui pe Facebook – Reteaua de socializare are o multime de restrictionari atunci cand vine vorba de continutul pe care il afisam.

Ce postari nu ai voie sa pui pe Facebook – Atunci cand postam anumite lucruri pe Facebook putem risca de la blocarea temporara a contului la blocarea permanenta sau chiar reclamarea la autoritatile statului de catre reteaua de socializare. Tocmai pentru a ne proteja mai bine este important sa cunoastem regulile de baza ale Facebook.

Ce postari nu ai voie sa pui pe Facebook – Amenintari

Amenintarile de toate felurile sunt complet interzise in postarile de pe Facebook. Atunci cand siguranta cuiva e pusa in pericol, cei de la Facebook colaboreaza chiar si cu politia.

In categoria de amenintari sunt incluse amenintarile directe, amenintarile cu automutilarea sau incurajarea cuiva prin orice mijloace sa se automutileze sau sa se sinucida.

Si sprijinul pentru organizatii periculoase este interzist prin postari pe Facebook. Este ilegal sa iti exprimi sustinerea pentru organizatii teroriste, violenta sau activitati criminale.

Violenta sexuala este si ea interzisa, atat solicitarea de materiale cu caracter sexual sau amenintarea si santajarea cuiva cu postarea de materiale intime.

Nu in ultimul rand este interzisa vanzarea sau achizitionarea de lucruri interzise cum ar fi drogurile, armele, alcool si altele asemenea.

Ce postari nu ai voie sa pui pe Facebook

Nuditatea este interzisa pe Facebook, insa in urma mai multor scandaluri au fost stabilite niste limite. Astfel, fotografiile artistice cu femei care alapteaza pot fi acceptate, insa in rest nuau voie sa fie afisate imagini cu organe sexuale, zona posterioara, sfarcuri sau imagini cu act sexual.

Postarile ce contin mesaje sau discursuri ce instiga la ura pe motive rasiale, religioase sau de etnie, orientare sexuala, dizabilitati fizice, sex sau boala sunt ilegale pe site-ul de socializare.

Violenta si continutul grafic sunt si ele interzise in postari. Orice continut grafic care sa ilustreze placeri sadice sau care sunt violente sunt complet interzise pe Facebook.

 

Publicat: 23 Oct. 2017, 10:44 Life
Pe aceeași temă