Atac armat sambata seara intr-o sinagoga din California. O persoana a murit iar altele sunt in stare grava VIDEO

Publicat: 28 apr. 2019, 09:35 Autor: Simona VIDEO

Un barbat a deschis focul intr-o sinagoga din localitatea Poway, aflata la nord de San Diego, potrivit New York Times.

Seful Politiei din San Diego, David Nisleit, a spus ca barbatul a anuntat autoritatile despre comiterea atacului prin telefon. In cadrul unei conferinte de presa, seriful William Gore a declarat ca un agent de politie aflat in interiorul lacasului de cult a tras exact in directia atacatorului.

Din fericire pentru atacator, acesta a reusit sa scape, potrivit CBS News. Gore a mai spus ca o femeie a decedat, iar celelalte trei victime sunt in stare stabila pentru moment.

Suspectul, in varsta de 19 ani, a fost retinut de catre autoritatile locale. Raniii au fost transportati la spitalul Palomar Health Medical Center, unde s-a anuntat ca patru persoane au fost internate in urma acestui incident.

Atac armat sambata seara intr-o sinagoga din California

Atac armat sambata seara intr-o sinagoga din California

Autoritatile sunt de parere ca barbatul a actionat singur. Incidentul s-a petrecut in timpul unei ceremonii religioase care avea loc in sinagoga, cu ocazia sfarsitului Pastelui evreiesc.

Presedintele american, Donald Trump, a dat o declaratie pe Twitter, unde a scris că atacul din California este „greu de crezut…Gândurile și rugăciunile mele merg către toți cei afectați de atacul de la sinagoga din Poway, California. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a postat el.

„Nimănui nu ar trebui să îi fie frică atunci când se află într-un lăcaș de cult. Antisemitismul nu numai că este greșit, este diabolic”, a scris tot pe Twitter si vicepresedintele Mike Pence.

Publicat: 28 apr. 2019, 09:35 Autor: Simona VIDEO
Pe aceeași temă
×