Ashton Kutcher a facut un gest impresionant pentru 6000 de copii! Actorul i-a salvat pe micuti atunci cand acestia nu mai aveau nicio speranta VIDEO :(

Publicat: 01 iun. 2018, 21:30 Autor: madalina m. Vedete

Ashton Kutcher a fost un sprijin imens pentru mii de copii, pe care i-a salvat.

Desi multa lume nu stie asta, pe langa faptul ca e un actor foarte cunoscut de la Hollywood, Ashton Kutcher profita din plin de renumele sau pentru a-i ajuta pe copii. Recent acesta a povestit ca a ajutat la salvarea a 6000 de copii.

In varsta de 40 de ani, barbatul celebru e un activist convins si se implica in foarte multe proiecte pentru drepturile omului. Acesta a infiintat o organizatie care ajuta la combaterea acestei probleme grave, in special in randul copiilor.

Ashton Kutcher a facut un gest impresionant

Ashton Kutcher a fondat in anul 2009 o organizatie, ce poarta denumirea de Thorn, impreuna cu fosta lui sotie, actrita Demi Moore. Desi cei doi s-au despartit si si-au refacut viata alaturi de alti parteneri, asociatia care militeaza pentru drepturile omului a ramas in picioare.

Totodata, recent a fost lansata si o aplicatie de catre respectiva organizatie, denumita „Spotlight”, si care le permite oamenilor legii sa primeasca diverse informatii legate de retelele supectate ca s-ar ocupa de traficul de carne vie. Cu ajutorul aplicatiei, politistii pot identifica si ajuta mai usor victimele.

Anul trecut, cu ajutorul organizatiei sale, Ashton Kutcher a reusit sa identifice aproximativ 6000 de copii, ce picasera ca victime ale exploatarii sexuale, dar si a traficului de organe. Micutii au fost salvati atunci cand nu mai aveau nicio speranta.

Tot anul trecut, Ashton Kutcher a tinut un discurs emotionant in cadrul Senatului din Statele Unite ale Americii, acolo unde a vorbit in special despre ajutorul real pe care il primesc acei copii, care ajung sa fie salvati datorita organizatiei sale.

Actorul a sustinut in special ca scopul sau principal este de a apara dreptul fiecaruia atunci cand isi cauta fericirea. „Dreptul multora de a fi fericiti le este acestora furat. Este violat. Este luat prin forta si intr-un mod fraudulos. Este vandut pentru fericirea temporara a altora.

Tehnologia poate fi utilizata pentru a promova sclavia, insa poate fi folosita si pentru a dezactiva sclavia. Putem sa construim instrumente care sa fie mai bune decat dispozitivele lor pentru a lupta in asemenea situatii. Am vazut un filmulet in care un copil de aceeasi varsta cu unul dintre copiii mei era violat de un barbat american care facea turism sexual in Cambodgia. Acel copil era atat de conditionat de mediul in care era fortat sa traiasca, incat totul i se parea un fel de joc”, a marturisit Ashton Kutcher, potrivit metro.co.uk.

 

Publicat: 01 iun. 2018, 21:30 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă