Actorul Jet Li a ajuns sa arate in ultimul hal. Boala care aproape l-a distrus la doar 55 de ani! Este de nerecunoscut!

Publicat: 23 May. 2018, 12:00 News 3

Sufera de probleme cu inima si cu tiroida si asta l-a afectat foarte mult in ultimii ani.

Actorul Jet Li a ajuns sa arate in ultimul hal! Boala care il macina. In 2010 actorul devenit celebru pentru filmele de arte martiale de la Hollywood a aflat ca sufera de probleme cu tiroida si cu inima. In ultimii ani starea lui s-a degradat atat de mult incat acum a ajuns sa-si piarda parul.

In una dintre fotografiile aparute recent pe internet actorul este de nerecunoscut. Aproape a chelit si a albit integral. A imbatranit enorm si este si mai gras decat il stiau fanii lui.

“Sunt bolnav de ceva vreme, spre exemplu sufar de hipertiroida. M-am ingrasat mult si nu pot sa pierd deloc in greutate pentru ca iau medicamente pentru boala mea. Medicamentele sunt foarte importante pentru ca imi controleaza bataile inimii. Asta este unul dintre motive pentru care nu prea pot sa ma antrenez deloc” a declarat Li intr-un interviu.

De aproape 10 ani se lupta cu aceasta boala care l-a facut in ultimul timp sa dispara si de pe marile ecrane, iar recent a participat la un eveniment in Tibet unde fotografii aproape nu l-au recunoscut.

Actorul Jet Li a ajuns sa arate in ultimul hal!

Jet Li este bolnav dar managerul sau incearca sa nu faca situatia mai rea decat este: “Este un instantaneu prost pentru cineva care are 55 de ani si sufera de o boala cu care se lupta de aproape 10 ani, nu este nimic mai mult” a fost declaratia acestuia.

Jet Li nu a avut o viata prea usoara dupa ce la 2 ani tatal sau si-a pierdut tatal, iar mama lui a trebuit sa creasca singura cei 5 copii ai familiei in Beijing. La varsta de 8 ani s-a apucat de arte martiale ajungand sa fie campion national la “wushu” intre anii 1975 – 1979.

Actorul a devenit celebru in toata lumea dupa ce a aparut in “Arma Letala 4” sau “Romeo trebuie sa moara”, filme care i-au adus celebritatea instant. Ultimul film mare in care a jucat a fost “The Expendables” filmat in 2010, dar acum se pare ca intreaga lui cariera s-a terminat.

Publicat: 23 May. 2018, 12:00 News 3
Pe aceeași temă