Arsenie Boca a prezis moartea lui Ceausescu. N-o sa crezi ce i-a spus acestuia

Publicat: 11 Oct. 2019, 17:51 Life
Arsenie Boca a prezis moartea lui Ceausescu. N-o sa crezi ce i-a spus acestuia

Fostul presedinte al Romaniei nu a luat in seama previziunea crunta care i se facuse.

Arsenie Boca a prezis moartea lui Ceausescu, parintele fiind unul dintre martirii gulagului comunist din cauza popularitatii de care se bucura in perioada regimului comunist.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: ‘Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii, când am să mor?’, iar atunci Arsenie Boca i-a spus: ‘Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi’.

Arsenie Boca a prezis moartea lui Ceausescu

Arsenie Boca a prezis moartea lui Ceausescu

Insa sotii Ceausescu nu i-au dat crezare si chiar i-au spus maiorului care-l adusese pe preot sa-l ia imediat din fata lor fiindca nu vor sa-l mai vad niciodata”, a spus Zoe Daian, nepoata parintelui Arsenie Boca, potrivit Shtiu.ro.

Insa inafara de asta, parintele Arsenie Boca ar fi prevestit si Revolutia din anul 1989 care a marcat Romania.

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: ‘Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge'”, gasim scris in cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Parintele Arsenie Boca a decedat la data de 28 noiembrie 1989 iar la doar trei saptamani a inceput Revolutia din 1989, in care sute de tineri si-au pierdut viata.

Publicat: 11 Oct. 2019, 17:51 Life
Pe aceeași temă