Rugăciune către Arsenie Boca. Rostește-o pentru a avea parte de dragoste în anul 2020

Publicat: 29 Dec. 2019, 12:49 News

”Sfântul Ardeaului”, Arsenie Boca, este vizitat de foarte mulți enoriași anual, mai ales pentru puterile miraculoase pe care le are.

El a fost părinte ieromonah, teolog și artist plastic (muralist) ortodox român, a fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop.

Rugăciunea căre Arsenie Boca

Rostește această rugăciune către Arsenie Boca pentru a avea parte de dragoste în anul 2020.

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi că rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbră gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus ţină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi că un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriti şi dosădiţi până la pământ”.

Publicat: 29 Dec. 2019, 12:49 News
Pe aceeași temă