Apel disperat al unei interprete de muzică populară, bolnavă de Covid-19! Artista vrea să trăiască și numai oamenii o pot ajuta

Publicat: 21 Oct. 2020, 09:31 Vedete
Apel disperat al unei interprete de muzică populară, bolnavă de Covid-19! Artista vrea să trăiască și numai oamenii o pot ajuta

Rodica Olariu, cunoscuta interpretă de muzică populară, are nevoie urgentă de plasmă pentru a supraviețui. Cântăreața, aflată în stare gravă la Spitalul Clinic Municipal Arad, a transmis un mesaj disperat prin care cere ajutor, scrie viva.ro.

Ea are nevoie de un donator de plasmă cu grupa sanguină B3 pozitiv. Rodica Olariu a postat și o fotografie cu ea și masca de oxigen la gură. „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!’, a scris artista pe Facebook.

Cine ne poate ajuta și poate dona plasmă să o facă cu mențiunea „Pentru Rodica Olariu”’, este mesajul care circulă pe Internet, după ce oamenii s-au mobilizat şi au distribuit masiv apelul artistei. “Ne-a distrat, ne-a făcut fericiți, ne-a făcut să zambim sau să ne înecăm amarul pe muzica ei, de pe vremea când o ascultam pe casete până în zilele noastre când ne-a încântat cu prezența și piesele ei chiar pe terasa noastră. Astăzi a venit vremea să încercăm să o răsplătim, să încercăm să o facem noi să zâmbească din nou, să o facem fericită”, au scris fanii artistei pe reţelele de socializare.

Cătălin Moroșanu, apel pentru Rodica Olariu

Și Cătălin Moroșanu și-a rugat urmăritorii din social media să o ajute pe Rodica Olariu: „Vă rog să distribuiți acest mesaj, poate este cineva care poate salva o viață. În adolescență îi ascultam cu drag muzica. Rodica Olariu a fost unul dintre artiștii care nu lipsea de la nicio petrecere în anii 90, iar vocea ei ne făcea mereu fericiți. Astăzi am aflat că acum are la rândul ei nevoie de un sprijin pentru a zâmbi și ea. Este internată cu noul coronavirus la Spitalul Clinic Municipal din Arad și are nevoie urgentă de plasmă de la un donator cu Grupa B3 pozitiv. Dacă ați fost purtători ai virusului și v-ați vindecat, nu ezitați să donați, puteți salva o viață. Doar împreună putem face o lume mai bună!”, a scris luptătorul pe Facebook.

Publicat: 21 Oct. 2020, 09:31 Vedete
Pe aceeași temă