Anunțul făcut de Mihai Mitoșeru, după ce mama lui a fost internată în spital!

Publicat: 02 Feb. 2021, 09:29 Vedete

Mihai Mitoșeru a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce mama lui, Camelia Mitoșeru, a fost internată de urgență în spital.

Mihai Mitoșeru a postat pe social media un videoclip în care le mulțumește urmăritorilor săi pentru ajutorul pe care i l-au acordat. În urmă cu o zi, Mihai Mitoșeru a cerut ajutor pe rețelele de socializare, pentru mama sa. Camelia Mitoșeru trebuie să fie operată de urgență și avea nevoie de mult sânge. Operația este una foarte complicată. În câteva ore, oamenii au donat suficient sânge pentru intervenția chirurgială la care va fi supusă actrița. De asemenea, o altă persoană care a distribuit mesajul pentru a o ajuta pe mama lui Mihai Mitoșeru a fost Oana Roman. Miercuri, mama lui Mihai Mitoșeru va fi operată.

”Vă mulțumim din suflet! Într-un timp record s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie (datorită vouă) și mama se va opera miercuri!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Ce mesaje au transmis ieri

Mihai Mitoșeru anunța ieri faptul că are mare nevoie de ajutor pentru mama sa. Avea nevoie de sânge pentru că urmează să fie operată.

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, arată CANCAN.

Oana Roman a făcut un apel pe rețelele de socializare.

”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Sursă foto: capturi video, arhivă Ciao

Publicat: 02 Feb. 2021, 09:29 Vedete
Pe aceeași temă