Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență: ”Avem mare nevoie de ajutorul vostru!”

Publicat: 01 Feb. 2021, 15:47 Vedete

Clipe grele în familia lui Mihai Mitoșeru. Mama lui, Camelia Mitoșeru, va fi operată de urgență astăzi și are nevoie foarte mare de sânge, grupa A2.

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, va fi operată de urgență astăzi, însă are nevoie de sânge, grupa A2. Intervenția chirurgicală va fi una foarte complicată și are nevoie urgentă de sânge. Aceasta are o tumoră benignă-meningiom. Vara trecută, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la spital.

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, arată CANCAN.

Oana Roman a făcut un apel pe rețelele de socializare.

”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.

A ajuns la spital în vară

Mama lui Mitoșeru a mers de urgență la aceeași clinică unde s-a operat Mihai, după ce i s-au umflat picioarele foarte tare. A fost însoțită de Mihai și de Adriana Bahmuțeanu, relatează fanatik.ro.

Din fericire, nu este nimic grav în cazul Cameliei Mitoșeru. A scăpat de operație. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.  Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 01 Feb. 2021, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă