Angelina Jolie, schimbare radicala de look! S-a facut blonda si si-a schimbat radical coafura! Ii sta mult mai bine asa!

Publicat: 15 Oct. 2018, 13:59 Vedete

A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum la 43 de ani este in continuare o bomba sexy si tocmai s-a facut blonda.

Angelina Jolie, schimbare radicala de look! S-a facut blonda. Angelina Jolie traverseaza o perioada foarte dificila din punct de vedere al vietii personale iar asta ar putea fi doar unul dintre motivele pentru care a ales sa apeleze la o schimbare radicala de look.

Zilele trecute Angelia a aparut cu o schimbare radicala de look. S-a facut blonda si si-a aranjat parul in bucle largi. Coafura o face sa para mai tanara si ii sta foarte bine blonda.

Actrita a ales sa-si schimbe look-ul nu din cauza situatiei agitate pe care o traieste de cand divorteaza de Brad Pitt, cat pentru noul sau rol din filmul “Come Away”. Angelina apare intr-un selfie de grup cu o multime de actori si colegi de platou si iese foarte mult in evidenta pentru ca spre deosebire de toti ceilalti ea este singura costumata pentru aparitia in film.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Oct. 2018, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă