Naomi Musca, eliminata de la Exatlon Romania chiar de ziua ei. „E un moment dureros!”

Publicat: 15 oct. 2018, 13:43 Autor: D. C. News 3

A luptat din greu alaturi de colegii ei de echipa, dar a venit momentul sa plece acasa.

Naomi Musca a fost eliminata de la Exatlon Romania chiar de ziua ei. Tanara a pierdut duelul cu Corina Petrut chiar in ziua in care a implinit 20 de ani. Sportiva din Arad a fost nominalizată de colegii din echipa Războinicilor deoarece nu știe să înoate. Acest lucru este un minus pentru colegii ei.

Echipa Razboinicilor a nominalizat-o la duel pe Naomi Musca, iar echipa Faimosilor pe Corina Petrut. Din nefericire, aniversata nu a reusit sa isi invinga adversara si a parasit Republica Dominicana.

„E ciudat să concurezi cu o persoană dragă. E ca și câțnd concurezi cu o soră. Emoțiile sunt foarte mari, încercam să ne ajutam, ne spuneam „baftă’ de fiecare dată. Sunt niște sentimente amestecate. E fericire că rămân și tristețe pentru că Naomi pleacă. E ciudat”, a spus Corina Petruț, conform wowbiz.

Naomi Musca, eliminata de la Exatlon Romania chiar de ziua ei


„Sunt foarte recunoscătoare că am ajuns aici, că am ajuns într-un asemenea concurs. Tot ce este aici te schimbă, îți schimbă mentalitatea, te face să îți prețuiești familia, să apreciezi persoanele din jur și tot ceea ce avem noi acasă. Sunt mândră că am ajuns până aici.

Naomi Musca, eliminata de la Exatlon Romania chiar de ziua ei. E un moment dureros!Este un moment dureros, nu este ușor să mă pronunț. Atât a fost să fie. Partea ciudată este că s-a întamplat chiar astăzi, de ziua mea. Le doresc multă baftă Razboinicilor. Să câștige, să nu mai piardă niciodată, nu mai există motiv că Naomi nu înoată”, a spus şi Naomi plâgând.

Naomi Musca, eliminata de la Exatlon Romania chiar de ziua ei. E un moment dureros!Naomi Musca a fost la un pas de moarte la Exatlon Romania. Deoarece nu stie sa inoate, era sa se inece. Din fericire, salvamarii au salvat-o la timp. Naomi Muscă este din comuna Șiria, judetul Arad. A facut atletism si handbal vreme de 7 ani. Apoi s-a reorientat către fotbal, sport pe care l-a practicat timp de 2 ani.

Naomi Musca, eliminata de la Exatlon Romania chiar de ziua ei. E un moment dureros!Este pasionată de fitness si de atletism. Adora să participe la concursuri montane sau alergări. Cel mai mult a alergat 40 de kilometri, informeaza libertatea.ro.

Publicat: 15 oct. 2018, 13:43 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă