Andrei Neagu comentează situația actuală din cele două triburi, la finalul primelor 10 săptămâni de Survivor România: ”nu există spațiu pe insulă, câte măști are ea”

Publicat: 15 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete

Survivor România, show-ul pe care PRO TV mizează de trei ori pe săptămână continuă într-un ritm accelerat de schimbări și provocări pentru concurenți. Dacă seara de luni a scos la iveală o stare generală de conflict și tensiuni între Faimoși, aceștia au reușit aseară să se regrupeze și să obțină după o pauză foarte lungă o victorie – cea în jocul de Imunitate.

Andrei Neagu, fostul Războinic, nu a fost surprins de această victorie, dar mai ales de modul în care au venit punctele în echipa roșie: ”Cred că s-a observat că la îndemânare și forță, Faimoșii sunt mai atenți sau mai bine puși în realitate. Războinicele sunt cele care se ceartă mai mult, iar Faimoasele își doresc mai mult să câștige și să aducă puncte. Cred că Faimoșii s-au săturat de pierdut”.

Andrei Neagu comentează situația actuală din cele două triburi

Dacă victoria i s-a părut naturală, ceea ce a urmat la Consiliu l-a șocat: ”Votul Războinicilor m-a surprins – poate fi o tehnică să o dea afară pe Lucianna. Robert, clar, nu ar putea să plece, iar Alin are susținere acasă. Așa că tind să cred că au mers pe premisa că fiind la vot cu Faimoșii, va pleca cineva de la ei”.

În această seară, competiția a mers mai departe, de la 20:30. Iar Andrei Neagu nu a putut trece cu vederea discuția din tribul Faimoșilor: ”Despre împăcarea aparentă dintre DOC și Ada… eu nu cred în această liniște. Dacă ar pleca cineva unul dintre Faimoși, această discuție dintre ei ar ajuta la imaginea lor acasă”.

Însă, fostul concurent admite că nici fosta lui echipă nu se află deloc într-un punct bun din cauza discuțiilor interne. El simte că inclusiv unii concurenți care obișnuiau să fie bine văzuți au acum ceva probleme: ”Krișan s-a schimbat de când era relaxat într-o poziție mult mai stresată de când Alin și-a spus punctul de vedere. În condițiile în care Robert aduce mai multe puncte decât el, nu mi se pare normal ce spune Krișan despre el… cum că ”ar lătra”. Chiar dacă mi-s tare dragi oamenii de acolo, de acasă observ că nu joacă bine – nu ar trebui să îți justifici atât alegerile la Nominalizare”.

”Nu există spațiu pe insulă, câte măști are ea”

Ba mai mult, Neagu simte că deși au o perioadă atât de bună, cu multe victorii, Războinicii sunt mai falși ca până acum. ”Niciodată nu mi-a plăcut că oamenii au încercat să-și pună o mască în prima perioadă de concurs. Știu că în prima perioadă, acele 2 luni, se formează caracterele și poveștile lor, însă spuneam de când eram acolo că sunt multe persoane cărora le vor cădea aceste măști. Robert, Alin, Porkolab au… Ciomag, nu mai zic, nu există spațiu pe insulă, câte măști are ea. Trebuie să știi să le joci cu cap, să nu pari fals și acolo și acasă. Eu atât mai văd: falsitate din partea tuturor”.

Evident, Andrei a simțit nevoia să analizeze și ce se întâmplă cu primul captiv al competiției, Remus Boroiu. Acuzat de Faimoși că se întoarce împotriva lor, ajutat de Războinici la fiecare recompensă, Neagu a punctat.

„Cred că Remus are o strategie”

Cred că Remus are o strategie de a le câștiga încrederea pentru a se putea întoarce în tabăra Faimoșilor cu tot ce a aflat. Simt că infiltrarea lui îl duce spre zona de spion, având în vedere că a simțit discuțiile savuroase ale Războincilor. Ce agent secret bun.. Văd că acum se implică și în strategie.Scandalurile nu se opresc nici la jocul de recompensă. Nu înțeleg de ce au atâtea de împărțit. Sincer, nu cred că la acest joc contează unde e Remus. Din punctul meu de vedere, nu face el strategiile. Chiar aș cam fi de acord cu el, că echipa Faimoșilor e penibilă. Ei trebuiau să discute și să se înțeleagă. Se vede că e un joc de supremație al grupului, pe când la Războinici există liderul, Alin, care decide tot”.

Se pare că odată ajunși la jumătatea competiției, concurenții nu mai găsesc deloc modul în care să comunice înspre binele general, ci fiecare deja tânjește spre marele premiu. Așa că apare semnul de întrebare oare ce va mai urma pentru triburi? Show-ul de pe PRO TV continuă luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Publicat: 15 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă