EXCLUSIV | Andrei Krișan de la Survivor, despre cele mai grele momente din competiție:”Am fost nominalizat la individuale și…”

Publicat: 02 iun. 2023, 14:20 Autor: Camelia Vedete

Andrei Krișan, vicecampion Survivor România a vorbit în exclusivitate pentru Ciao.ro despre cele mai grele momente din competiție. Finalistul ne-a dezvăluit și ce planuri are pentru viitor.

Andrei, finalist, direct calificat la votul final. Ce ai simțit la acel joc final când ai văzut că reușeai să aduni punct după punct?

Când am realizat că sunt în etapa a 3-a de joc final, mi-am strâns toate forțele să îmi adjudec punctele și victoria. Când am luat ganterele în mână, am simțit că este jocul meu.

Ce gânduri aveai când ai realizat că ești finalist? Te așteptai la asta când ai plecat din țară în urmă cu cinci luni?

Planul l-am vizualizat, a fost de necrezut când m-am văzut în finală, însă nu m-am gândit că o să ajung așa departe.

Andrei Krișan de la Survivor, despre cele mai grele momente din competiție

Care a fost cel mai greu moment pentru tine la Survivor?

Cel mai greu moment a fost când am fost nominalizat la Individuale și am pierdut Jocul de Comunicare, a fost cel mai greu moment din Survivor pentru mine. Gândurile la cei dragi și dorul de acasă au fost cele mai grele provocări.

Chiar dacă ai pierdut, ai câștigat un mare val de simpatie. Ce reacții ai primit de la cei dragi și prieteni?

Eu nu știam ce cred oamenii de acasă despre mine, când am ajuns la telefon aveam emoții, dar când am început să citesc și să vorbesc la telefon cu cei dragi, cu lacrimi in ochi, eram atât de fericit să știu că nu am dezamăgit și că am câștigat inimile oamenilor.

Ce urmează acum pentru tine? Ai în gând o vacanță?

Gândul îmi este la o vacanță, o reancorare la realitate, de asta am nevoie, cât de curând voi merge într-o vacanță, dar încă nu știu unde. Cu siguranță, undeva urbasn.

Publicat: 02 iun. 2023, 14:20 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă