Andrei Krișan despre finalul săptămânii de Survivor All Stars: ”săptămâna viitoare sigur se va întâmpla ceva”

Publicat: 09 feb. 2024, 12:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Faimoșii și Războinicii au încheiat cea de-a patra săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, iar provocările s-au dovedit din ce în ce mai mari. Două concurente au plecat acasă din tribul roșu, iar membrii echipei albastre au câștigat toate jocurile din ultimele zile. Despre toate acestea a comentat și Andrei Krișan, locul 2 din anul 2024.

”Săptămână albastră, albastră, albastră! Multe victorii! Slavă Cerului! Războinicii dorm liniștit cu săptămâna asta. Au și mâncat, s-au și distrat, au și rămas cu toții. Mă așteptam să câștige jocul ăsta, cel pentru recompensă. Unul la mână, pentru că, în sfârșit, războinicii au oameni înalți și destul de atletici, încât să le țină piept faimoșilor. Am avut și eu jocul ăsta în sezonul 4 și, din păcate, am fost foarte micuți. Eu, Alin, eram destul de miculuți, Remus, Iftimoaie, erau destul de înalți și nu prea aveam șanse. Când am văzut jocul, am zis-i clar, ăsta-i jocul albaștrilor!”, a spus Andrei la finalul ediției de aseară.

Acesta deja privește în avans și are o dorință clară: ”Sper pe același sistem, săptămâna următoare să funcționeze strategiile și să fie jocurile. Și și dacă nu sunt jocuri care să îi facă pe războinici să li se potrivească, să fie în avantaj, cu siguranță motivația va fi mare să câștige toată săptămână”.

Evident, Krișan a analizat fiecare parte din Consiliul tribal de ieri, unul încărcat de vești: ”Consiliul ăsta, cum l-am așteptat, nu l-am așteptat, cred că, de multă vreme, în astea patru săptămâni. Sincer, ca și strategie, mă gândeam ca Roxana Nemes să fie nominalizată de grup, dar, din păcate, cum l-am auzit pe domnul Dan că cineva va pleca, nu știam la cine să mă aștept, mă așteptam la Jorge, fiindcă a fost în spital și că nu s-a simțit bine. Nici de cum nu m-am așteptat să anunțe domnul Dan faptul că Roxana Nemes pleacă pe bază medicală. În sfârșit, am căutat și pe net să mi se confirme faptul că Roxana Nemes este bine, îi doresc multă sănătate, nu este plăcut să pleci din Survivor cu probleme medicale, indiferent dacă se întâmplă acolo sau cu probleme mai vechi care reapar. Repet, încă o dată, multă sănătate și baftă Roxana Nemes. A fost foarte neașteptat faptul că a trebuit să plece. Mă gândesc că nici ea nu s-a așteptat, dar, în același timp, sănătatea este pe primul loc”.

Totodată, acesta a ținut să o laude pe concurenta care a părăsit show-ul, urmărind rezultatele ei de până acum: ”Să menționăm și să ținem minte faptul că Roxana Nemes a scos campioana sezonului 1 de Survivor. Deci nu era tocmai cea mai slabă, dar din punct de vedere sportiv, ca și puncte aduse faimoșilor, într-adevăr era pe ultimul loc. Dar a scos două persoane la jocurile de eliminare, deci nu trebuie trecut cu vederea. Însă, după anunțarea lui Nemes, mă gândeam ce se întâmplă, că nu mai avem pe cine să nominalizăm la grup. Și am început să văd că toată lumea îl nominalizează pe Jorge. A fost foarte mare surprinderea pentru mine, după care am văzut și eu că, din punct de vedere sportiv, Jorge a adus cele mai puține puncte la băieți la Faimoși și cumva era destul de eligibil să fie nominalizat la grup. Nu a fost o surpriză asta, dar a fost o emoție pentru că nu știam pe cine o să nominalizeze”.

Andrei nu a putut ignora nici împăcarea dintre Jador și Zanni, cei care au ținut toată săptămâna atenția asupra lor: ”Discuții peste discuții, dar în cele din urmă, după cât am observat, Jador și Zani cumva se împacă și-și dau seama că direcția, de fapt, nu-i să existe conflicte și discuții între ei sau în campul faimoșilor, ci ar trebui să se întâmple în direcția războinicilor, cum s-ar spune, ei sunt dușmani, spune Jador, tocmai ca să realizeze împreună și el și Zani că ar trebui să se concentreze mai mult pentru a câștiga împotriva războinicilor, nici de cum să se destabilizeze ei mental prin camp și să-și creeze tot felul de discuții. Era destul de evident ca Jador n-o să-l nominalizeze pe Zani, pentru că nimeni nu ar vrea să piardă o persoană super, super importantă în grup, cel puțin din punct de vedere psihologic. Iar să nu uităm, Zani este pe primul loc la băieți, cel care aduce puncte. A și intrat de foarte multe ori pe traseu, deci nu trebuie luat asta în derâdere. Repet, destul de evident faptul că Jador nu-l nominaliza. Surprinzătoare puțin alegerea lui, pentru că din când am înțeles cu Elena Marin, el se înțelegea destul de bine și nu mă gândeam, nici nu știu la cine să mă fi gândit așa. Mă gândeam că o să-l nominalizeze el pe Jador, pe Jorge, având în vedere cum am și scris numele lui Jorge la Consiliu, m-am gândit ziua, sigur îl nominalizează pe Jorge dacă nu iese el la comun”.

Ultimul aspect avut în vedere de Andrei a fost cel legat de cea de-a doua eliminare a serii: ”Când au ajuns cei doi la duel, Jorge și cu Elena Marin, foarte foarte smart a jucat Jorge la joc, pentru că a început să dea cu obiectul respectiv la cel mai îndepărtat, s-a folosit de momentumul ăsta astfel încât să spargă targetul respectiv și nici nu s-a mai grăbit la un moment dat, pentru că Elena mereu dădea la exact aceeași țintă și nu și-o dat seama că de fapt ținta aia nu se sparge nicicum și că ar trebui să schimbe targetul. Din păcate, pentru Elena, nu a reușit să rămână în competiția asta. Eu urez multă baftă Elenei Marin, dar din păcate ăsta-i jocul. Cred că o să sufere în ideea în care cu toții și-ar fi dorit să rămână cât mai mult în competiția All Stars. Surpriză, bineînțeles. Am fost destul de surprins și am stat cu sufletul la gură acolo să vedem ce se întâmplă. Era mare posibilitatea ca Elena Marin să rămână în competiție și să fie din nou o persoană care să fie ca și Roxana Nemes, să îi scoată rând pe rând pe fiecare la eliminare. Dar n-a fost așa și Jorge rămâne. Multe surprize săptămâna asta și la jocul de marți și de miercuri și de joi cu Consiliu. O săptămână albastră și îmi doresc să fie la fel mereu. Dar aștept cu nerăbdare săptămâna viitoare pentru că dacă săptămâna asta a fost cu atât de multe surprize, săptămâna viitoare sigur se va întâmpla ceva. Nu știu, habar n-am, dar abia aștept să mă uit”.

Survivor All Stars continuă săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la 21:30.

Publicat: 09 feb. 2024, 12:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă