Andrei Krișan analizează situația dificilă prin care trec triburile la Survivor All Stars: ”te poți întâlni cu orice insectă, dar trebuie să dormi acolo”

Publicat: 28 feb. 2024, 10:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Aseară, de la 21:30, pe PRO TV a început cea de-a șaptea săptămână din Survivor All Stars. Aproape de finalul primelor două luni în junglă, concurenții dau semne că s-au adaptat la condițiile grele și la probele la care sunt supuși zi de zi. În episod, cei de acasă au putut vedea cum după o săptămână plină de înfrângeri, Faimoșii au reușit să revină și să obțină victoria, dar și cum din cauza condițiilor meteo, cele două triburi nu mai putut ajunge pe insulele lor și au fost nevoiți să se mute în alte camp-uri. Despre toate acestea, a vorbit ca-n fiecare săptămână, Andrei Krișan, vicecampionul Survivor din 2023.

”O nouă săptămână, un nou joc, o nouă energie în triburi. Faimoșii, deși par destabilizați, își doresc să câștige și ei, orice ar fi. Plecarea Mariei nu pare că i-a afectat sau că i-a lăsat cu multe reacții, ba chiar par liniștiți că nu mai e o gură de hrănit. Faimoșii își doresc din suflet să revină în forță și să mai mănânce și gura lor ceva. Războinicii comentează despre cât de rău merge tribului advers și cât de bine le merge lor și cât sunt de fericiți. Ironia este că fix după aceste discuții, când au ajuns la Joc, ceva nu s-a mai legat 😊! Deși erau atât de siguri pe ei că totul va fi bine, n-a fost chiar așa”, spune Andrei despre ceea ce a văzut ieri.

Evident, acesta a analizat cu atenție jocul pentru recompensă și a avut mai multe remarci:  ”La acest joc de Recompensă, la Ceremonie, a început Ștefania Ștefan să vorbească și să spună că indiferent că există pierderi sau câștiguri, chiar ea care nu prea comenta și nu ieșea în evidență prin faptul că e vocală, ci prin sportivitate… iar acum a pierdut. Nu cred că are sens să fie afectată, dar recompensa de mâncare a fost incredibil de mare. Fetele de la Faimoși au adus foarte multe puncte, Zanni cu 5 lovituri din 6, dorința de a gusta victoria i-a ajutat și la comunicare și la vibe. Văd că au decis să facă strategiile astfel încât Ana și Ștefi să o aleagă mai mult pe Ștefania Ștefan, pentru că ea a ieșit pe traseu mai mult cu persoane cu care aducea sigur puncte”.

Krișan nu ar fi putut încheia comentariul zilei fără a vorbi și despre mutarea triburilor din camp, cea care i-a surprins pe toți: ”Șocul cel mai mare a fost când am văzut în ce camp-uri au fost mutați, am văzut cadrele de furtună și ploaie intensă, mi-am dat seama că nu va fi bine primită vestea. Alt nisip, altă lume, total altceva. Pare că s-au înfruntat cu multe animale feroce. Și noi am avut tarantule în sezonul 4, dar nu așa multe 😊. În Survivor te poți întâlni cu orice insectă, dar trebuie să dormi acolo. Am văzut că Războinicii au ales să stea sub clar de lună, cred că e un sentiment plăcut. Poate că această nouă locație să-i ajute pe Războinici să câștige Imunitatea și să nu plece nimeni de la ei. Am văzut că Jorge s-a accidentat și sper să mai poată rămâne, dacă nu i se agravează situația cu piciorul. Recuperarea e cruntă, după un context precum Survivor. Abia aștept noul episod, sunt tare încântat”.

Survivor All Stars continuă astăzi și mâine, de la 21:30, la PRO TV, iar Andrei va reveni cu noi comentarii în mâine și poimâine.

Publicat: 28 feb. 2024, 10:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă