Andreea Tonciu a pus ”tunurile” pe o concurentă de la Survivor: ”Are un caracter infect!”

Publicat: 27 iun. 2022, 11:06 Autor: Maria Apostol Vedete

Pare că Andreea Tonciu și Elena Chiriac nu au îngropat securea războiului, deși concursul Survivor s-a terminat, iar ele nu au mai dat nas în nas. Bruneta i-a răspuns în termeni duri finalistei celebrului concurs de supraviețuire. 

Fosta finalistă Survivor nu o iartă pe cea care i-a fost coechipieră o perioadă de timp. Așa că, de fiecare dată când are ocazia, Elena Chiriac o caracterizează pe Andreea Tonciu în stilul propriu.

„Irelevantă”, „bârfitoare”, „certăreață”, „dramatică”… au fost doar câteva „calități” pe care Elena Chiriac, atunci când a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, i le-a atribuit Andreei Tonciu. Așa cum era de așteptat, reacția fostei asistente TV a fost una pe măsură! Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Înainte de a pleca la Survivor, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul faimoasei rubrici cu sosuri iuți a lui Cătălin Mărțuță. Acolo, pentru a nu fi nevoită să le guste, ea a răspuns la întrebarea lui Cătălin. Afirmând că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei Faimoșilor, la Survivor 2022.

Cum a început scandalul dintre Andreea Tonciu și Elena Chiriac

Afirmația a deranjat-o, evident, pe fosta finalistă de la ‘Ferma vedetelor’, care i-a dat replica Andreei, coechipiera sa în echipa Faimoșilor: ”Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!”.

Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu este nimic personal”, a declarat Tonciu la momentul respectiv.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor 2022, după 2 săptămâni trăite în Dominicană în cea mai dură provocare din viața ei.

Îmi amintesc de prima zi și de bucuria pe care am simțit-o când am câștigat punctul pentru echipa mea. I l-am dedicat, evident, fetiței mele și am fost convinsă că voi putea face și mai multe pentru Faimoși. Odată ajunsă pe insulă, am realizat ce înseamnă Survivor și am început să mă confrunt cu faptul că nu puteam dormi noaptea (auzeam orice sunet, eram stresată).

Gândul meu zbura doar acasă și la cum se simte fetița mea, cum îi este fără mine. Iar asta a început să se vadă. Lipsa hranei a fost și ea un factor important. Îmi pare rău că nu am rezistat mai mult, dar nu regret nicio secundă ceea ce am trăit”, ne-a declarat Andreea într-un interviu exclusiv.

Publicat: 27 iun. 2022, 11:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă