Eliminată de la Survivor, Andreea Tonciu a dezvăluit că foamea a fost cea mai mare provocare! ”Nu mai puteam dormi noaptea, eram foarte stresată”

Publicat: 28 ian. 2022, 20:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor 2022, după 2 săptămâni trăite în Dominicană în cea mai dură provocare din viața ei. Bruneta ne-a oferit un interviu exclusiv în care ne-a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat la Survivor, dar și motivul pentru care a părăsit concursul cu lacrimi în ochi.

Andreea Tonciu: „Odată ajunsă pe insulă, am realizat ce înseamnă Survivor”

CIAO.RO: Andreea, felicitări pentru această aventură numită Survivor. Cred că multe persoane nu s-ar fi așteptat să te vadă la acest show. Ce așteptări ai avut?

Andreea Tonciu: În primul rând, mulțumesc tare mult! Am plecat la Survivor cu inima deschisă și cu gândul că va fi cea mai mare și mai frumoasă provocare din viața mea, de până la acest moment. Am avut norocul de a fi susținută de soțul meu și de întreaga mea familie și am fost convinsă că voi putea rezista în competiție până spre final. Din păcate, lucrurile nu s-au potrivit chiar așa…

CIAO.RO: Spune-ne puțin ce s-a întâmplat. Ai început puternic: punct în prima zi, însă treptat te-ai confruntat cu probleme de sănătate.

„Lipsa hranei a fost și ea un factor important”

Andreea Tonciu: Așa este, îmi amintesc de prima zi și de bucuria pe care am simțit-o când am câștigat punctul pentru echipa mea. I l-am dedicat, evident, fetiței mele și am fost convinsă că voi putea face și mai multe pentru Faimoși. Odată ajunsă pe insulă, am realizat ce înseamnă Survivor și am început să mă confrunt cu faptul că nu puteam dormi noaptea (auzeam orice sunet, eram stresată), gândul meu zbura doar acasă și la cum se simte fetița mea, cum îi este fără mine. Iar asta a început să se vadă. Lipsa hranei a fost și ea un factor important. Îmi pare rău că nu am rezistat mai mult, dar nu regret nicio secundă ceea ce am trăit.

CIAO.RO: Am văzut că te-ai apropiat mult de Roxana și Otilia. Acum că ai părăsit competiția, o vei susține pe Otilia pe mai departe?

Andreea Tonciu: „Otilia a fost stâlpul meu cât am stat la Survivor”

Andreea Tonciu: Daaa! Roxana m-a înțeles foarte bine, și ea este mamă și am realizat că ne confruntam amândouă cu dorul de casă, de copii. Iar Otilia a fost stâlpul meu cât am stat la Survivor. Seara stătea lângă mine și mă înțelegea când nu puteam dormi. Ne-am apropiat foarte tare. Clar, o voi susține de acasă și am încredere că va fi puternică. Va aduce puncte și nu va mai ajunge la eliminare.

CIAO.RO: În seara în care ai fost eliminată, ai avut un discurs emoționant, care poate i-a surprins pe mulți. Încă mai simți așa?

Andreea Tonciu: A fost un discurs sincer, așa cum sunt eu. Cred că toți cei de acasă știu că sunt genul de persoană publică care spune tot ceea ce gândește, eu nu mă ascund. Când am avut motive să le spun ceva colegilor mei, nu am stat pe gânduri și am spus-o cu voce tare, dând nume. Însă, când am aflat că voi pleca acasă, am simțit nevoia să le spun tuturor că le mulțumesc că m-au înțeles când nu am mai rezistat, să le urez succes și să le spun că îi aștept acasă, unde poate, în alte condiții, ne vom înțelege și mai bine. Și am și plâns… pentru că știam că o las singură pe Otilia.

Ce va face Tonciu după aventura Survivor

CIAO.RO: Ce urmează pentru tine acum că s-a încheiat aventura Survivor?

Andreea Tonciu: Cel mai și cel mai important… este că voi ajunge acasă! Vă scriu acest interviu din avion, cu un mare zâmbet pe față, deoarece urmează să o văd pe fetița mea în curând! Abia aștept să o strâng în brațe, să povestim și să petrecem timp în familie. Vor urma câteva zile în care îmi voi reveni cu hrana și somnul. Iar un lucru e sigur: voi rămâne cu ochii pe PRO TV pentru că sunt curioasă cum se vor descurca Faimoșii pe mai departe.

 

Foto: PR PRO TV

 

Publicat: 28 ian. 2022, 20:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă