Andreea Marin vrea să devină mămică pentru a doua oară! ”Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil”

Publicat: 23 Jun. 2021, 15:38 Vedete

Este o veste la care multă lume se aștepta! Andreea Marin și iubitul ei se gândesc să devină părinți. Cei doi sunt împreună de patru ani!

Andreea Marin a făcut recent o declarație surprinzătoare referitoare la apariția celui de-al doilea copil în viața ei! Frumoasa prezentatoare TV are o relație de patru ani alături de Adrian Brâncoveanu. Bărbatul este cu 11 ani mai tânăr decât celebra brunetă. Recent, Andreea Marin a vorbit despre dorința de a mai face un copil! Prezentatoarea TV are o fetiță pe nume Violeta.

“Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin, conform Canal 33.

Mai mult decât atât, ”Zâna Surprizelor” nu își mai dorește să se căsătorească și a explicat care este, de fapt, motivul real: ”Eu sunt trecută prin viaţă şi aşa am ajuns să consider. Nu are nicio importanţă asta, că dacă ai un act şi nu eşti bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se aşază, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Ştiu cine sunt”, scrie Impact.ro.

Andreea Marin, dezvăluiri despre începuturile carierei sale

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a povestit începuturile carierei sale în televiziune. ”Zâna Surprizelor” a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin devotamentul său față de muncă, prin sinceritatea și implicarea de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Totuși, salariul nu a fost pe măsură, cel puțin nu la începutul carierei sale, arată Cancan.

Andreea Marin își amintește că nu primea foarte mulți bani, astfel că îi era și greu să se descurce la început. Așa cum a mărturisit și vedeta, abia dacă reușea să își cumpere un alt sacou, iar deplasarea către locul de muncă o făcea cu taxiul, fapt ce îi împuțina banii cu mult.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta”, a povestit Andreea Marin pentru Antena Stars.

sursă foto: captură video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 23 Jun. 2021, 15:38 Vedete
Pe aceeași temă