Andreea Marin a izbucnit în plâns la TV: ”Până la urmă sunt om”

Publicat: 11 Nov. 2020, 15:04 Vedete

Frumoasa prezentatoare Andreea Marin a izbucnit în plâns pe micile ecrane, fiind învăluită de emoții și sentimente.

Andreea Marin a mărturisit faptul că a început să plângă în timpul emisiunii pe care o prezintă la TVR, și anume ”Nu există nu se poate cu Andreea Marin”. Chiar dacă are foarte mulți ani de experiență în acest domeniu, există momente când pur și simplu nu-ți poți stăpâni emoțiile. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul brunetei.

”Am trăit și asta: de la primul cuvânt față în față cu invitata mea de azi, am izbucnit în plans. Nu m-am emoționat doar puțintel, nu am lăcrimat pe ascuns, pur și simplu ceva adânc în mine s-a deblocat și am plâns de-a binelea. Credeam că experiența – 27 de ani de televiziune și mulți dintre ei cu formate cu emoție puternică – va fi aliatul meu. Dar… Până la urmă sunt om. Vă aștept la ora 18 la emisiunea ”Nu există nu se poate cu Andreea Marin”, veți afla cine e invitata mea chiar atunci!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Am trăit și asta: de la primul cuvânt fata în fata cu invitata mea de azi, am izbucnit în plans. Nu m-am emoționat doar…

Posted by Andreea Marin on Wednesday, November 11, 2020

Ce salariu încasa Andreea Marin în urmă cu 20 de ani

”Zâna Surprizelor” a ajuns rapid la inimile oamenilor prin modul ei de a fi, prin implicare și perseverență. Andreea Marin a avut un succes uriaș din momentul în care a prezentat emisiunea ”Surprize, surprize”, primind chiar un premiu, ”TV Mania Award for Best Show About Ordinary People”. Timp de 9 ani și 18 sezoane, Andreea Marin a fost gazda show-ului. Chiar dacă a avut un succes enorm, ”Zâna Surprizelor”, totuși, nu încasa atât de mulți bani la începutul anilor 2000. Abia după ce a ajuns directorul emisiunii a reușit să primească mai mulți bani.

Bruneta povestea că nu deținea piese vestimentare scumpe, pentru că nu își permitea. Mai mult decât atât, vedeta își amintește că era plătită cu jumătate de normă.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, își amintește vedeta, potrivit VIVA.

Sursă foto: captură video

Publicat: 11 Nov. 2020, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă