VIDEO. Andreea Marin și experiența ȘAMANICĂ! Cum i s-a schimbat viața ”Zânei Surprizelor” după ce în urmă cu 4 ani a întâlnit un vindecător al sufletelor

Publicat: 30 Oct. 2020, 13:17 Vedete

În urmă cu câțiva ani, la TVR 1, Andreea Marin a avut un invitat special în emisiunea pe care o prezenta, și anume ”Prețuiește Viața”. Acolo, ”Zâna Surprizelor” a mărturisit că viața ei s-a schimbat foarte mult, după ce a descoperit un echilibru între minte, suflet și corp.

Andreea Marin a mărturisit în emisiunea de la TVR 1 că viața sa s-a schimbat mult, după ce l-a întâlnit pe Kutay Toga, omul care a reușit să îi călăuzează pașii către cunoașterea de sine.

”N-am știut pe ce drum s-o iau astfel încât să găsesc o soluție corectă pentru mine, pentru cei dragi, până când n-am întâlnit un om special, departe de țară, la Bodrum, cu ani în urmă. Atunci când aflam pentru prima dată ce înseamnă detoxofierea și echilibrul minte – trup – suflet. E un șaman, adică un om care trăiește în ritmul naturii și în armonie cu legile ei”, a mărturisit Andreea Marin în anul 2016, în emisiunea ”Prețuiește Viața” de la TVR 1.

Odată ce Andreea Marin a ales această cale, viața ”Zânei Surprizelor” este chiar mai înfloritoare. Detoxifierea, echilibrul, meditația, stilul de viață sănătos, toate aceste elemente fac parte din viața vedetei, fapt ce o face să se simtă extraordinar.

Andrea Marin a adoptat un alt stil de viață

Ba chiar la un moment dat, Andreea Marin le-a spus prietenilor virtuali cum arată un meniu într-o zi, ce face și cum o ajută să se simtă mai bine și să elimine energia negativă și toxinele din organism.

”Am un scurt răgaz acum, la cea de a treia masă – o supa delicioasa in care am adaugat turmeric, ardei iute, sumak, oregano, supă pe care o poti bea nelimitat pe parcursul zilei, intre mesele lichide de la fiecare ora si jumatate. Desigur, poți opta și pentru Detox cu mâncare raw vegan, dar eu am ales programul cel mai eficient, bazat doar pe lichide, in care elimini cel mai bine toxinele și reziduurile din intestine. Am inceput in zori cu sucul verde de grâu, am continuat apoi cu preferatul meu ( gustul de mar preponderent îmi place mult), mai târziu cu cel roz de sfeclă, ghimbir, castravete și măr, psyllium (expandat odată ajuns în stomac, acesta îți dă senzația de sațietate) și o pulbere de argilă care ajută la eliminarea metalelor grele din organism.

După altă pauză de masa în care am avut parte de binefăcătorul masaj thai, au urmat porțiile concentrate de iarbă de grâu și morcov, iar pentru detoxifierea ficatului, liver flush, ce conține portocala, lămâie, ulei de măsline, usturoi, ghimbir și piper rosu. După atâtea mese, fie ele și doar lichide, credeți că îmi mai este foame? Absolut deloc, și nu glumesc. Corpul își reglează mecanismul interior, tranzitul intestinal devine din nou normal, pielea se curăță vizibil și devine elastică, hidratată, luminoasă, iar sportul (circuitul de care v-am povestit în postarea de ieri continuă și azi) și masajul îți aduc tonifierea dorită. Vă țin la curent, fug la saună, pe curând!”, zicea Andreea Marin prin 2017, arată Libertatea.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Arhivă Cancan

Publicat: 30 Oct. 2020, 13:17 Vedete
Pe aceeași temă