Andreea Marin, dezvăluiri despre averea sa: „Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat„”

Publicat: 23 Apr. 2021, 14:15 Vedete

Andreea Marin este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta a devenit cunoscută datorită emisiunii „Surprize, surprize”, de la TVR, însă de atunci în viața prezentatoarei au avut loc nenumărate schimbări atât profesional, cât și în viața personală.

De-a lungul timpului mulți s-au întrebat ce avere a reușit Zâna surprizelor să strângă.  Recent, vedeta a făcut dezvăluiri pe tema acestui subiect și a explicat faptul că nu face parte din categoria femeilor care își cumpără obiecte scumpe, pentru că ea pune accentul pe alte lucruri în viață.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.

Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că locuința sa, dar și mașina pe care deține în prezent sunt luate cu ajutorul unui credit bancar.

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a adăugat prezentatoarea TV.

Andreea Marin, dezvăluiri despre începuturile carierei sale

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a povestit începuturile carierei sale în televiziune. ”Zâna Surprizelor” a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin devotamentul său față de muncă, prin sinceritatea și implicarea de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Totuși, salariul nu a fost pe măsură, cel puțin nu la începutul carierei sale, arată Cancan.

Andreea Marin își amintește că nu primea foarte mulți bani, astfel că îi era și greu să se descurce la început. Așa cum a mărturisit și vedeta, abia dacă reușea să își cumpere un alt sacou, iar deplasarea către locul de muncă o făcea cu taxiul, fapt ce îi împuțina banii cu mult.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta”, a povestit Andreea Marin pentru Antena Stars.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 Apr. 2021, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă