Andreea Marin se întoarce pe micile ecrane! Unde o pot vedea fanii din toamnă

Publicat: 14 sept. 2023, 10:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin le-a făcut o surpriză uriaşă fanilor ei. Fosta pretentatoare a făcut recent anunţul pe care îl aştepta o ţară întreagă. Se întoarce pe micile ecrane. Iată unde o vor putea urmări telespectatorii din această toamnă.

Andreea Marin revine pe sticlă! Zâna Surprizelor a acceptat provocarea din emisiunea Săriți de pe fix prezentată de Cabral.

Noua producție de la Pro TV este un show care îmbină divertismentul cu jocurile, dar și cu o serie de provocări. În fiecare ediție, cei 8 comedianți, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali, vor fi puși la încercare de către Cabral. Jocurile sunt gândite în așa fel încât participanții să își testeze limitele, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera amuzamentul telespectatorilor.

Show-ul debutează joi, 14 septembrie, la Pro Tv, de la ora 21:30.

Andreea Marin a acceptat provocarea lui Cabral la Săriţi de pe fix

Andreea Marin, dezvăluiri despre emisiune

Fosta vedetă de la TVR va avea rolul de invitat special în prima ediție a emisiunii prezentate de Cabral. Mai mult, vedeta i-a asigurat pe fani că se vor distra la fel de mult ca şi ei chiar şi din faţa televizoarelor.

„În fiecare episod, oaspeții de onoare se schimbă, așa cum e firesc. Am fost fericită să fiu alături de noua echipă, chiar în prima ediție, care vă va aduce multă bună dispoziție, negreșit! Probe inedite, unele chiar nemaivăzute, poftă de viață, bucuria jocului, chiar dacă suntem maturi!”, a spus Andreea Marin pentru click.ro.

Cum reușește să se mențină în formă „zâna”

Andreea Marin se numără printre vedetele care au reuşit de-a lungul timpului să se menţină într-o formă fizică de invidiat. La aproape 50 de ani, fosta soție a lui Ștefan Bănică arată impecabil. Vedeta ne-a mărturisit că nu urmează o dietă propriu-zisă, însă are grijă să se odihnească și să facă sport.

„Habar n-am, muncește și o să-ți iasă, nu e nevoie de altceva. Somn, cam puțin, e adevărat, sport câteodată. Mâncat, mai puțin, că n-am timp, cam ăsta e secretul”, a declarat Andreea Marin, pentru cancan.ro.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 14 sept. 2023, 10:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă