Ce bărbat celebru a fost refuzat de Andreea Marin. Nimeni nu a ştiut acest lucru până acum: „M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi”

Publicat: 13 Jun. 2021, 13:48 Vedete

Andreea Marin este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate prezenţe de pe micile ecrane. Dacă pe plan profesional lucrurile au mers întotdeauna aşa cum şi-a dorit, nu se poate spune acelaşi lucru despre viaţa sentimentală a celebrei prezentatoare TV. Bărbaţii au roit în jurul său, iar recent s-a aflat faptul că vedeta a refuzat un bărbat celebru din showbiz.

De-a lungul timpului Andreea Marin a fost curtată de mulţi bărbaţi celebrii printre care se numără şi Dan Bittman. Cei doi au recunoscut acest lucru, iar prezentatoarea TV deşi îl apreciază pe cântăreţ l-a refuzat întotdeauna politicos.

În cadrul unui interviu, Andreea Marin a povestit ce s-a întâmplat între ei, având numai cuvinte frumoase de spus la adresa artistului.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce ma priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, a declarat Andreea Marin.

Şi Dan Bittman a recunoscut faptul că a fost refuzat de celebra prezentatoare: „M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a declarat artistul.

Ce spune Andreea Marin despre căsniciile sale

Andreea Marin a fost întotdeauna sinceră în legătură cu lucrurile care s-au întâmplat în viața sa, fie că au fost bune…sau nu. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre căsniciile sale.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură unele cu altele.

Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei”, a spus vedeta de televiziune, potrivit revistei Elle.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Jun. 2021, 13:48 Vedete
Pe aceeași temă