Cum a trecut Andreea Marin peste cele 3 divorțuri și ce le încurajează pe femei să facă: „Nu trebuie să fii dependentă de existența cuiva”

Publicat: 24 mai 2023, 13:38 Autor: Camelia Vedete

Andreea Marin a povestit cum a trecut peste cele trei divorțuri. Vedeta TV le-a dat câteva sfaturi femeilor care trec printr-o separare dureroasă.

Andreea Marin a dezvăluit că i-a fost greu să renunțe la fiecare dintre cele trei căsnicii. Prezentatoarea TV a povestit cum a învățat să fie puternică și să o ia de la capăt de fiecare dată.

Cum a trecut Andreea Marin peste cele 3 divorțuri și ce le încurajează pe femei să facă

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui.

Când mi s-a întâmplat și mie asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor.

Chiar dacă pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale vei găsi capacitatea de a o lua de capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc”, spune Andreea Marin pentru Ego.ro.

„Nu trebuie să fii dependentă de existența cuiva”

Mai mult, vedeta TV a recunoscut că uitase cum este să râzi și a decis să se iubească mai mult și să nu mai depindă de existența omului de lângă ea.

„Și eu am trecut pe lângă momentul în care cineva m-a întrebat când am râs cu lacrimi ultima dată. Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață. Dacă tu nu ai acel izvor de energie în tine, cum poți avea grijă de copiii tăi? Nu trebuie să fii dependentă totuși exclusiv de existența cuiva.

Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem.

Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani.

Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică”, a mai spus Andreea Marin.

El este bărbatul pe care l-a iubit Andreea Marin

El este bărbatul pe care l-a iubit Andreea Marin. Cât de mult a suferit după despărțire a povestit o apropiată a vedetei de televiziune.

Puțini sunt cei care știu că înainte de căsătoriile cu Ştefan Bănică, turcul Tuncay şi Adrian Brancoveanu, Andreea Marin a mai fost căsătorită. El este primul soț al Zânei, pe care îl cheamă Cristian Gheorghiţă. În anul 1995, cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar după trei ani mariajul lor a ajuns la final.

Andreea Marin s-a căsătorit în anul 1995

Andreea Marin s-a căsătorit în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat mai mult de trei ani.

Cea mai bună prietenă a Andreei Marin, Ana Maria Ilac, a mărturisit cât de mult a suferit vedeta TV dupa divorțul de omul de afaceri Cristian Gheorghită.

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Dintr-o dată, lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

Brusc, viața părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viată”, a declarat cu ceva timp în urmă prietena ei.

Publicat: 24 mai 2023, 13:38 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×