El este bărbatul pe care l-a iubit Andreea Marin. Cât de mult a suferit după despărțire: „A fost aproape distrusă”

Publicat: 27 mart. 2023, 11:43 Autor: Camelia Vedete

El este bărbatul pe care l-a iubit Andreea Marin. Cât de mult a suferit după despărțire a povestit o apropiată a vedetei de televiziune.

Puțini sunt cei care știu că înainte de căsătoriile cu Ştefan Bănică, turcul Tuncay şi Adrian Brancoveanu, Andreea Marin a mai fost căsătorită. El este primul soț al Zânei, pe care îl cheamă Cristian Gheorghiţă. În anul 1995, cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar după trei ani mariajul lor a ajuns la final.

El este bărbatul pe care l-a iubit Andreea Marin

Andreea Marin s-a căsătorit în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat mai mult de trei ani.

Cea mai bună prietenă a Andreei Marin, Ana Maria Ilac, a mărturisit cât de mult a suferit vedeta TV dupa divorțul de omul de afaceri Cristian Gheorghită.

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Dintr-o dată, lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

Brusc, viața părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viată”, a declarat cu ceva timp în urmă prietena ei.

Ce spune Andreea Marin despre căsătorie

De câțiva ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, formează un cuplu extrem de puternic. Zâna Surprizelor a recunoscut faptul că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin, potrivit revistei Unica.

Andreea Marin nu își dorește să devină soția lui Adrian Brâncoveanu

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin are alte principii și reguli despre cum să își trăiască viața. Potrivit declarațiilor prezentatoarei, consulul României în Libia îi oferă tot sprijinul și toată atenția de care aceasta are nevoie.

“Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt.

Andreea Marin: Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat fosta “Zână a Surprizelor” la emisiunea “Star Magazin”.

Publicat: 27 mart. 2023, 11:43 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă