Ce spune Andreea Marin despre căsătorie: ”Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape”

Publicat: 03 May. 2021, 09:19 Vedete
Ce spune Andreea Marin despre căsătorie: ”Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape”

De câțiva ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, formează un cuplu extrem de puternic. Zâna Surprizelor a recunoscut faptul că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin, potrivit revistei Unica.

Andreea Marin nu își dorește să devină soția lui Adrian Brâncoveanu

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin are alte principii și reguli despre cum să își trăiască viața. Potrivit declarațiilor prezentatoarei, consulul României în Libia îi oferă tot sprijinul și toată atenția de care aceasta are nevoie.

“Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt.

Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat fosta “Zână a Surprizelor” la emisiunea “Star Magazin”.

Cum se înțelege Andreea Marin cu soacra sa

În cadrul unui interviu, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Frumoasa brunetă a dezvăluit ce o face cu adevărat fericită.

„Nu există un trebuie când vorbim de dragoste. Ne simțim tare bine împreună și asta este important. Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

Totodată, prezentatoarea TV a vorbit și despre cum se înțelege cu soacra ei: „Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația”, a completat aceasta.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 03 May. 2021, 09:19 Vedete
Pe aceeași temă