Ce înseamnă fericirea pentru Andreea Marin! Violeta o inspiră! Cum arată acum!

Publicat: 16 May. 2021, 13:53 Vedete

Andreea Marin are numai motive de mândrie!

Iar unul dintre ele îl reprezintă, cu siguranță, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Violeta, care la vârsta de 13 ani își surprinde părinții.

Andreea Marin este o mamă fericită. Violeta, fiica ei, o surprinde pe zi ce trece, iar vedeta se gândește cât de repede a trecut timpul. Marin este foarte mândră de fiica ei, iar asta o spune neîncetat, cu fiecare ocazie. S-a întâmplat chiar azi, căci singurul ei copil este fericirea supremă pentru ea!

“Fericirea mea are chipul ei”, a spus Andreea Marin, pe social media, în dreptul celor două poze postate cu Violeta, care s-a transformat dintr-o fetiță minunată într-o domnișoară remarcabilă, cu forme, păr brunet, ochi albaștri și picioare lungi. Violeta nu este doar frumoasă ci și extrem de talentată! Chiar actuala soție a tatălui său, Lavinia, a lăudat-o pe Violeta, că este foarte talentată și cântă extrem de bine, ca și fratele ei mai mare, Radu Ștefan. Violeta are muzica în sânge, la fel ca celebrul ei tată, Ștefan Bănică Jr.

Acum ceva timp, într-o emisiunea de la ProTV, Andreea Marin o caracteriza foarte frumos pe Violeta. “Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violetă îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa.”

Violeta a avut Coronavirus de Crăciun

Andreea Marin a mărturisit acum ceva timp la Prima TV că Violeta a avut Coronavirus de sărbători și a fost tare încântată de cum s-a descurcat fiica ei și de cum a știut să gestioneze singură situația.

“A avut o formă ușoară, se întâmplă! Totul a fost bine în final! Noi nu am avut nicio problemă, ne-am testat de mai multe ori. Am stat total separați. Ea nu a luat de acasă, a luat din afară casei. Ea are, să zic așa, o mică garsonieră a ei. Are camera, holul și baia proprie, dacă închizi acolo ușa, practic e izolată de noi, în restul casei, astfel încât noi îi duceam mâncarea. I-am pus și un brăduț la ușă. I-am făcut și o surpriză, ne-am dus și am găsit o chestie mare din plastic și am izolat ușa ei, i-am pus și am deschis ușa să vadă brăduțul, să ne vadă pe noi în acea seară, dar nu puteam altfel comunica decât despărțiți! Eu cred că a fost o lecție și pentru ea. A trebuit să se descurce singură aproape 3 săptămâni! Atât a stat izolată! Și să își ia pastiluțele! A fost foarte ascultătoare, foarte curată, și-a păstrat mediul curat! Totul a fost bine, în final! E o lecție și asta! Fiecare generație are lecțiile ei, până la urmă!”, a mărturisit vedeta în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

 

Publicat: 16 May. 2021, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă