Andreea Mantea, dezvăluiri despre viața de familie: ”Mă abţin cu greu să nu plâng în faţa lui”

Publicat: 19 Oct. 2020, 14:21 Vedete

Andreea Mantea a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu fiul ei și al lui Cristi Mitrea, David. Cei doi își petrec timpul împreună mai mereu, dar cele mai grele momente sunt atunci când Andreea Mantea trebuie să fie prezentă la job, cum a fost în situația când mergea la filmări, în Turcia.

Însă în noua emisiune pe care o prezintă la Kanal D, unde este și protagonista vieții sale, Andreea Mantea scoate la suprafață secrete pe care nu mulți le știu despre ea sau familia ei. De multe ori îi este greu să stea departe de micuțul ei, David, iar atunci când îi vine să plângă, se abține în fața lui.

“Fiind mamă singură, de-a lungul anilor, l-am învăţat pe David cu mine acasă, în permanenţă. Mă abţin cu greu să nu plâng în faţa lui. Dar cumva îmi este greu, nici nu ştiu cand va fi momentul acela când va trebui să îl rup de mine. Când, la câţi ani? Fără să îl doară atât de tare, fără să mă doară pe mine atât de tare Mi-a fost foarte greu să plec şi, cu toate astea, am făcut-o!”, spune Andreea Mantea, arată Ok! Magazine.

Ce spune Andreea Mantea despre mama ei

Andreea Mantea a făcut mărturisiri emoționante în legătură cu relația pe care o are cu mama sa. De puține ori a fost întâlnită pe micile ecrane cea care i-a dat viață, iar prezentatoarea Tv întotdeaua a avut cuvinte de laudă pentru aceasta.

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blanda, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea.

Publicat: 19 Oct. 2020, 14:21 Vedete
Pe aceeași temă