Ce spune Andreea Mantea despre mama ei: ”A fost mâna de fier”

Publicat: 13 Oct. 2020, 15:27 Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa. Destăinuirile au fost făcute chiar în timpul reality-ului ”Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D.

Andreea Mantea a făcut mărturisiri emoționante în legătură cu relația pe care o are cu mama sa. De puține ori a fost întâlnită pe micile ecrane cea care i-a dat viață, iar prezentatoarea Tv întotdeaua a avut cuvinte de laudă pentru aceasta.

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blanda, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea, arată Click.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre noua emisiune

Este vorba despre un reality-show de excepție, care îi poartă numele: „Trăiri alături de Andreea Mantea”, unde cei de acasă vor putea să fie mai ușor la curent cu activitățile vedetei și o vor cunoaște cu adevărat

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate.

Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului”, a declarat Andreea Mantea.

Publicat: 13 Oct. 2020, 15:27 Vedete
Pe aceeași temă