Andreea Mantea, dezvăluiri despre noua emisiune: „O să apară și cealaltă jumătate”

Publicat: 28 sept. 2020, 15:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite apariții de pe micile ecrane. A avut un real succes cu emisiunea ”Puterea Dragostei”, iar acum le-a pregătit fanilor săi o surpriză de proporții. Bruneta a vorbit recent despre noul proiect în care este implicată.

Este cunoscut deja faptul că, Andreea Mantea a decis să renunțe la proiectul din Turcia pentru fiul său David, pentru că își dorea ca micuțul să aibă o copilărie fericită lângă familia lui. Însă, mulți s-au întrebat dacă și când o vor vedea pe Andreea din nou la televizor.

Se pare că nu a putut sta departe de agitația filmărilor, așa că bruneta s-a pus serios pe treabă, iar din 5 octombrie, va putea fi văzută din nou la Kanal D.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre noua emisiune

Este vorba despre un reality-show de excepție, care îi poartă numele: „Trăiri alături de Andreea Mantea”, unde cei de acasă vor putea să fie mai ușor la curent cu activitățile vedetei și o vor cunoaște cu adevărat

“Nu intamplator acest reality imi poarta numele, pentru ca el va contine, intr-o mare masura, viata mea, asa cum este ea, cu bune si cu rele, cu bucurii, dar si cu poticneli, suparari. Pentru ca asa e viata, cu de toate.

Ii invit pe telespectatori sa traiasca alaturi de mine intamplari frumoase, pline de emotie, sa cunoasca povesti de viata ale unor oameni minunati pe care ii voi intalni in calatoriile mele. Intotdeauna am fost sincera, foarte deschisa cu cei care ma urmaresc, iar acum cu totii ma vor putea cunoaste si mai bine, in intimitatea familiei mele, alaturi de cei pe care ii iubesc enorm.

David este cel mai important om din viata mea, centrul universului meu, asa ca il veti vedea alaturi de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia astept ca, din 5 octombrie, in fiecare luni, de la 23:00, sa ne „intalnim” pe Kanal D!”, a declarat Andreea Mantea.

Publicat: 28 sept. 2020, 15:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă