TOP CIAO.RO | Căldură mare, mon cher! Divele-n costum de baie au făcut senzaţie în toate colţurile lumii

Publicat: 08 ian. 2024, 14:54 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

După faptă şi răsplată! Vedetele din România care au muncit din greu un an întreg şi-au luat un concediu binemeritat departe de casă. Toate au ales destinaţii cu multe grade în termometre. Şi-au dezgolit trupurile în diferite colţuri ale lumii, singure sau însoţite. Cert este că au avut parte de relaxare din plin, şi-au încărcat bateriile, dar nu au uitat nicio secundă de fanii lor. Divele i-au ţinut la curent pe cei care le urmăresc, dar ca să vă fie mai uşor să vedeţi cum s-au distrat vedetele voastre preferate, am alcătuit un clasament incendiar! Nu rataţi deci, imaginile din GALERIA FOTO!

Sărbătorile de iarnă, chiar şi începutul noului an, le-a prins pe vedetele noastre în vacanţe de vis. Diana Munteanu, Gabriela Prisăcariu, Ramona Olaru, Crorina Bud, sunt doar câteva dintre celebrităţile care au încins reţelele de socializare. Imaginile pe care vedetele au ales să le publice au devenit imediat virale, iar fanii s-au întrecut în complimente pentru fiecare.

Andreea Mantea, şedinţă foto pe plaja din Maldive

După ce a petrecut Revelionul în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, Andreea Mantea și David, fiul ei, s-au îmbarcat în avion cu destinația Maldive. S-au bucurat câteva zile de temperaturi de vară, de soare şi de plaja superbă.

Fiul ei i-a fost de mare ajutor şi asta pentru că David i-a făcut superbei sale mame o şedinţă foto ca un adevărat profesionist!

Corina Caragea, proba costumului de baie!

Pe lângă ziua ei de naştere, Corina Caragea a sărbătorit în Thailanda şi trecerea dintre ani, într-un mod deosebit. Imaginile pe care le-a publicat în mediul online au făcut furori, mai ales că în multe dintre ele, vedeta era în costum de baie. În doar câteva ore, bruneta a strâns sute de aprecieri din partea celor care o urmăresc, dar şi foarte multe comentarii. Prezentatoarea de la ProTV are o siluetă fără cusur și picioare tonifiate, însă şi eforturile pe care le face sunt pe măsură!

Ioana Ginghină, vacanţă alături de familie

Ioana a trecut în noul an în costum de baie, la căldură, în Thailanda. A profitat în fiecare zi de frumusețile locului și s-a relaxat la piscină, dar și pe plajă. În costume de baie întregi sau din două piese, colorate, simple sau cu imprimeu, bruneta și-a etalat formele voluptuoase.

Fără machiaj pe față, dar cu zâmbetul la purtător, vedeta s-a bucurat de toate experiențele și a împărtășit momente prețioase cu fiica ei adolescentă, pe care o are din mariajul cu Alexandru Papadopol, dar și cu soțul de care este îndrăgostită de câțiva ani, Cristi Pitulice. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 08 ian. 2024, 14:54 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă