Andreea Berecleanu este in culmea fericirii! A impartasit vestea uriasa cu fanii ei

Publicat: 11 ian. 2019, 15:39 Autor: Simona News 3

Andreea Bereclaenu traieste clipe de vis in acest moment, pentru ca o schimbare uriasa s-a produs in viata ei.

Stirista a devenit de scurt timp bunica, iar asta o face extrem de fericita. Fiica celui de-al doilea sot al Andreei a nascut o superba fetita pe nume Ilinca.

„Eu sunt Andreea, pentru Ilinca. Sau cum va vrea ea să mă alinte. Culmea, Ilinca este copia fidelă a Evei când era mică. Este un dar neprețuit. Trăim momente minunate, ne bucurăm de fiecare zâmbet, gângurit, ne imaginăm cum va fi peste un an, peste doi, ce întrebări va pune, dacă vom ști să-i răspundem, trăim din plin această experiență”, a declarat tânăra stirista, potrivit b1.ro.

Andreea Berecleanu este casatorita cu medicul estetician Constantin Stan, iar casatoria a avut loc s-a scurt timp dupa divortul ei. Stirista spune ca si-a gasit sufletul pereche si nu avea de ce sa mai astepte.

Andreea Berecleanu este in culmea fericirii

Andreea Berecleanu este in culmea fericirii

Andreea si Cosntantin se potrivesc foarte bine, dupa spusele Andreei, care zice ca si-a gasit in sfarsit linsitea: „Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile…”, potrivit evz.ro.

Vestea ca Andreea s-a despartit de Andrei, fostul ei sot, a socat pe toata lumea, insa lucrurile nu mai mergeau deloc intre cei doi. Impreuna au doi copii, Eva si Petru.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie”, a declarat Andreea Berecleanu, la Antena S

Publicat: 11 ian. 2019, 15:39 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă