Andreea Berecleanu are doua joburi. Cu ce se ocupa vedeta cand nu prezinta stirile Antena 1

Publicat: 22 dec. 2018, 16:35 Autor: D. C. Vedete

De mai bine de 25 de ani, vedeta activeaza in televiziune. A inceput la PRO TV si, in prezent, lucreaza la Antena 1.

Cu toate ca lumea o iubeste si o urmareste in mediul online, nu toata lumea stie ca Andreea Berecleanu are doua joburi. Pe langa meseria de prezentatoare tv a stirilor de la Antena 1, vedeta mai are un job. Timpul ei liber este mai limitat, dar nu se gandeste sa renunte la televiziune.

Iubeste mult ceea ce face si sustine ca nu s-a gandit niciodata sa plece din televiziune. Poate doar varsta sa fie cea care sa o determine sa renunte la pupitrul stirilor.

„Dincolo de TV, eu sunt un om de comunicare, restul zilei îl dedic acestei activități, sub toate formele ei. Apoi, site-ului Estetica Premium, partea de comunicare a clinicilor medicale, dar și a altor clienți. Este un alt job full time.

Eu am implinit 25 de ani de cariera in jurnalism si televiziune, sotul meu tot 25, de chirurgie estetica. Este o coincidenta frumoasa, pe langa dragostea care ne tine impreuna. Un interviu oferit voua, cu drag, despre viata, asa cum este ea”, a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!.

Andreea Berecleanu are doua joburi

Andreea Berecleanu are doua joburi. Cu ce se ocupa vedeta cand nu prezinta stirile Antena 1„Rezistența în timp este punctul forte, dincolo de ce se întâmplă în redacții ‒ venirea și plecarea oamenilor, a guvernelor, a directorilor. Pe mine mă interesează ceea ce reprezint pentru public și respect asta.

Andreea Berecleanu are doua joburi. Cu ce se ocupa vedeta cand nu prezinta stirile Antena 1Întotdeauna, ca prezentator de prime time, am fost în atenția publicului și ca persoană cunoscută, nu doar ca jurnalist. Mesajul meu, toate interviurile legate de viața personală, livrate mereu cu discreție, au fost cele adevărate.

Andreea Berecleanu are doua joburi. Cu ce se ocupa vedeta cand nu prezinta stirile Antena 1Niciodată nu am transmis altceva, lumea apreciază corectitudinea și autenticitatea. Oamenii se regăsesc în poveștile noastre de viață și știu că, dincolo de această meserie, care pare strălucitoare, preocupările unei femei sunt aceleași”, a mai adaugat vedeta.

Publicat: 22 dec. 2018, 16:35 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă