Despre divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea s-au spus multe lucruri în ultimele zile, însă niciunul dintre ei nu a oferit explicaţii.

După ce artista a fost criticată de fani că nu-i respectă şi nu le spune ce se întâmplă în viaţa ei, Andreea Bălan a răbufnit şi a oferit prima declaraţie.

„Dacă te joci cu oamenii care te apreciază şi aşteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ţi umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ţi însecena un divorţ! Cei care o compătimiţi şi îi da-ţi sfaturi…probabil se tevălesc pe jos şi ea şi George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă şi de care îşi bat joc în aşa hal! Deci, măi oameni buni! Aştia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-şi joc de naivitatea voastră!”, a comentat o fană, la una dintre postările Andreei Bălan.

Răspunsl artistei nu a întârziat să apară, Andreea Bălan nu a mai rezistat şi i-a răspuns persoanei care o acuză de înscenarea divorţului.„Scrie în toată presa adevărul”.

George Burcea, scandal în casa Andreei Bălan

Surse din Poliție susţin faptul că, în ziua în care actorul a fost prins sub influenţa drogurilor la volan, nu era pentru prima oară în fața acestora. Cu câteva ore înainte, actorul fusese invitat la secție pentru a da explicații cu privire la o reclamație pentru un presupus scandal care ar fi avut loc chiar în casa Andreei Bălan.

Mai mult decât atât, atunci poliţiştii au luat decizia de a-l urmări pentru că părea confuz și agitat în prezența acestora. Așa că, după ce a plecat din secția de poliție, George Burcea a fost ”tras pe dreapta” și testat pentru droguri, cu atât mai mult cu cât dădea semne că nu se simte foarte bine, potrivit wowbiz.ro