Andreea Bălan a făcut dezvăluiri incredibile: ”Când luminile se sting, simt lipsa unui umăr pe care să plâng”

Publicat: 26 Jun. 2020, 09:25 Vedete

Frumoasa cântăreață a făcut dezvăluiri incredibile, dar dureroase. Atunci când Andreea Bălan plânge, preferă să nu o vadă nimeni.

Andreea Bălan a mărturisit, într-un interviu pentru Viva, faptul că are uneori momente de slăbiciune, iar atunci când plânge, preferă să nu lase pe nimeni să vadă acest lucru.

„Când plâng, nu mă vede nimeni. Sunt într-un punct în care efectiv am obosit să fiu puternică și vreau să fiu vulnerabilă, dar nu am cum și cu cine, de aceea, când sunt singură, mai plâng. Trebuie să am grijă de fete, de mama mea, de cariera mea, să îmi fac jobul, să îmi îndeplinesc contractele și să avem o viață fără lipsuri.

Andreea Bălan, despre momentele de slăbiciune: ”Când luminile se sting, simt lipsa unui umăr pe care să plâng”

Artista simte lipsa unui umăr pe care să plângă atunci când este tristă, dar și să îi spună ce simte.

Dar, când luminile se sting, simt lipsa unui umăr pe care să plâng și căruia să îi spun ce simt. Puterea aduce după sine ți ideea fixă a oamenilor − lasă că te descurci, treci tu peste! −, dar orice om puternic are nevoie să fie și vulnerabil. E frumos să fiu admirată pentru puterea pe care o am, dar această putere vine tocmai din greutățile prin care am trecut de-a lungul anilor. Fiecare eșec sau fiecare lovitură m-a făcut azi să fiu puternică, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să fiu și vulnerabilă din când în când”, a spus Andreea Bălan, arată Cancan.

Artista e o familistă convinsă, fidelă și iubitoare

„Așa e viața, cu tot felul de hopuri, iar faptul că am avut doar două relații în 15 ani spune despre mine că sunt o familistă convinsă, fidelă și iubitoare. Cu siguranță, voi găsi iubirea din nou” a mai declarat Andreea Bălan.

Publicat: 26 Jun. 2020, 09:25 Vedete
Pe aceeași temă