Aniversare tristă pentru Andreea Bălan. Ce mesaj a transmis în ziua în care a împlinit 35 de ani

Publicat: 23 Jun. 2020, 10:12 Vedete

Astăzi, Andreea Bălan împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani. Chiar dacă a trecut prin momente grele, artista își păstrează un ”vibe” bun și zâmbește în continuare.

Într-un interviu acordat pentru Viva, Andreea Bălan a mărturisit că în ciuda faptului că mai există și zile rele, are puterea de a se repune pe picioare și de a continua mai departe.

”Nu există „să nu mai pot”. Chiar dacă am zile mai proaste, le iau ca atare și îmi spun că „mâine mă voi simți mai bine”. Am puterea să mă repun pe picioare și să privesc lucrurile în ansamblu. Dacă suntem sănătoși înseamnă că totul e bine, iar restul sunt detalii care vor trece și care pot fi rezolvate. Pentru mine, tot ce contează este ca Ella și Clara să fie fericite și sănătoase”, a mărturisit artista.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan susține că din 2018 până acum s-a mai schimbat și se bucură mai mult de viață și de persoanele pe care le iubește.

”Andreea de azi față de cea din 2018 este mai înțeleaptă, mai calmă, mai iubitoare și se bucură mai mult de viață și de cei dragi. Sunt într-o continuă evoluție și schimbare”, a mai spus ea.

Andreea Bălan, ambiție de fier! Ce mesaj le transmite femeilor care se află în aceeași situație ca ea

Cântăreața a transmis și un mesaj pentru doamnele și domnișoarele care se află în aceeași situație ca ea.

”Le înțeleg perfect și știu că nu e ușor. Le pot spune că, după o perioadă grea, inevitabil va veni o perioadă și mai bună, trebuie doar să creadă și să nu renunțe la speranță. Eu cred mult în legea atracției și în gândurile care se materializează și, pe cât posibil, încerc să gândesc pozitiv și să văd partea plină a paharului. Dacă n-a fost să fie, sigur va veni ceva mai potrivit pentru fiecare dintre noi”, a transmis Andreea Bălan pentru Viva.

Publicat: 23 Jun. 2020, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă