Andreea Bălan, criticată pe internet din cauza unei imagini: ”Parcă ai 50 de ani”

Publicat: 22 Jun. 2020, 10:12 Vedete

E frumoasă, are succes, are două fetițe minunate și înfruntă mereu cu brio orice obstacol care îi apare în cale. Dar ce să faci în momentul în care lumea te critică?

Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-un body de culoarea pielii și o bluză crem, ușor transparentă, pe tocuri, dar și foarte machiată.

Chiar și-așa, cântăreața a fost criticată de urmăritorii săi din cauza faptului că s-ar afișa mult prea sexy și pentru că ar avea mult prea mult machiaj pe ten.

”Nu te avantajează deloc această ținută, iar poza este nereușită! Zău, Andreea, ai grijă!”, ”Multă tencuiala pe față! Pune o fustă ceva, că nu e prea frumos…”, ”Hai că gâtul este maroniu și fața galbenă, unde vedeți voi frumusețea la o femeie cu un sac de glet pe față? Întreb pentru un prieten”, ”Parcă ai 50 de ani”, sunt câteva comentarii postate de internauți, arată Cancan.

View this post on Instagram

play your cards well, we only have one life ❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Andreea Bălan o ia de la capăt

Artista este încrezătoare și pregătită să o ia de la capăt. În emisiunea ”Showbiz Report” de pe Antena Stars a mărturisit că va veni și momentul în care își va găsi liniștea și iubirea. Chiar și-așa, recent, actorul George Burcea a mers câteva zile la artistă pentru a sta cu cele două fiice.

Cum le-a spus fetițelor sale că ea și George Burcea nu se mai înțeleg

Andreea Bălan și George Burcea nu mai locuiesc împreună, de când cu incidentul care a fost mediatizat mult timp, și anume faptul că a fost prins cu droguri, la volan. Dacă la început fanii celor doi au crezut că despărţirea lor este doar o glumă, timpul a demonstrat faptul că între Andreea Bălan şi George Burcea nu mai este cale de împăcare. Chiar dacă i-a fost greu, artista a fost nevoită să fie puternică pentru cele două fete ale sale.

Andreea Bălan a explicat publicului său cum a reuşit să depăşească momentele de cumpănă, dar şi cum le-a explicat fetiţelor sale faptul că tatăl lor nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu ele.

”Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat recent cântăreața.

Publicat: 22 Jun. 2020, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă