Anamaria Prodan, tinuta de 700.000 euro! Care a fost cel mai scump accesoriu al impresarei

Publicat: 25 Jan. 2019, 15:31 News 3

Recent, impresara fotbalistilor din Romania a acordat un interviu pentru publicatia Gazeta Sportului.

In momentul in care s-a intalnit cu reporterii, Anamaria Prodan a purtat o tinuta de 700.000 euro. „Cumpăr orice și niciodată nu mă uit la preț”, recunoaște impresara. Adevarul este ca, la ce venituri are ea si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, de care se zvoneste ca s-a despartit, isi permite orice extravaganta!

Anamaria Prodan a purtat, intr-o singura zi, haine si accesorii de aproape 1 milion de euro. Geanta impresarei a costat 80.000 de euro, suma echivalenta cu un apartament de 2 camere, in Bucuresti.

„Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. E un Hermes Kelly Crocodile, luată pe comandă. Ce contează prețul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Mă puneți să vorbesc de asta, deși lumea mă urăște și comentează de fiecare dată. Vreți să mă înjure și mai mult acum, nu?

Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu știu ce firmă de fițe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să îmi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend cu moda de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia”, recunoaște Anamaria.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Jan. 2019, 15:31 News 3
Pe aceeași temă