Anamaria Prodan iese la atac! Ce le-a transmis impresara celor care îi denigrează soţul: „Este stop-joc!”

Publicat: 23 Jun. 2021, 09:36 Vedete

Anamaria Prodan a răbufnit! Celebra impresară nu s-a mai putut abţine şi a transmis un mesaj dur celor care i-au criticat familia. Mai mult decât atât, vedeta explică faptul că este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-şi proteja familia.

De câteva săptămâni, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt implcaţi într-un scandal de proporţii. După ce antrenorul a confirmat divorţul, au ieşit la iveală informaţii şocante despre cei doi.

În cadrul unui interviu recent, sexy impresara a dorit să pună capăt tuturor zvonurilor şi a transmis un mesaj dur: ”Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte mulți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

”A pierdut contractul lui Ajax din cauza scandalurilor din România!”

Pe lângă aceste lucruri, Anamaria Prodan a mărturisit faptul că soţul său a avut mari probleme în cariera sa din cauza scandalului în care este implicat în România.

”Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat.

Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a completat agentul FIFA.

”E matrița bărbatului perfect!” Anamaria Prodan: ”E un bărbat ideal!”

În final, celebra impresară a dorit să sublinieze faptul că nu îşi doreşte ca familia sa să mai aibă de suferit din cauza minciunilor care au apărut în spaţiul public.

”Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect!

A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 Jun. 2021, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă