Alina Sorescu, declarații despre o nouă relație: „Cred că era timpul să…”

Publicat: 02 sept. 2022, 12:34 Autor: Camelia Vedete

Alina Sorescu declarații despre o nouă relație. Artista a povestit cum se raportează la viitor, dezvăluind dacă ar fi pregătită pentru un nou partener.

Alina Sorescu a traversat o perioadă dificilă, încă de când s-a aflat vestea divorțului dintre ea și fostul ei partener, Alexandru Ciucu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, luptându-se în instanță și pe custodia fetițelor pe care le au împreună.

Cu toate acestea, cântăreața privește optimistă către viitor. Ea a oferit recent noi declarații despre planurile pe care le are, atât din punct de vedere al carierei, cât și din perspectivă sentimentală.

Alina Sorescu, despre planurile de viitor

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Alina Sorescu a discutat pe marginea subiectului unei posibile relații. Ea a dezvăluit dacă este sau nu pregătită să își refacă viața amoroasă, după despărțirea răsunătoare de Alexandru Ciucu.

Cei doi foști parteneri se află în plin proces de divorț, astfel că Alina Sorescu a explicat că perioada prin care trece este una delicată în continuare. Mai mult, artista a slăbit și 5 kilograme.

De aceea, cântăreața s-a concentrat pe carieră, transpunându-și trăirile într-o piesă de suflet pe care a lansat-o recent și în care se regăsește.

Citește și Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu: “În principiu sunt bine”

Alina Sorescu declarații despre o nouă relație

Alina Sorescu a explicat că le are mereu alături pe fetițele ei, iar momentan nu se gândește să își refacă viața sentimentală. Artista a subliniat că este categorică în această privință.

„Am lansat cântecul “Tot ce a fost a fost”. Este un cântec plin de emoție.. Cred că era timpul să scot acest cântec. Este despre mine, mă regăsesc și este un cântec care mi s-a potrivit.

Vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea.

Nu, nu e cazul (de o nouă relație n.r). Cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică”, a declarat Alina Sorescu, potrivit Antena Stars.

Publicat: 02 sept. 2022, 12:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×