Alina Sorescu are un nou iubit? Ce cadou romantic a primit artista

Publicat: 03 iul. 2022, 09:15 Autor: Maria Apostol Vedete

Aflată în plin divorț de designerul Alexandru Ciucu, cântăreața Alina Sorescu s-a pozat cu un buchet imens de flori pe care l-a primit cadou. 

Alina Sorescu traversează o perioadă destul de grea din viața ei. Sunt momente pe care nu le-a anticipat niciodată. Se pare că lucrurile nu erau tocmai roz în căsnicia ei, iar după 12 ani de mariaj s-a ajuns la divorț.

A primit un bucher romantic de flori

Ruptura nu este una pașnică, ci se lasă cu procese peste procese pentru custodia celor două fete.
Atât Alina Sorescu, dar și Alexandru Ciucu au de gând să meargă până în pânzele albe pentru a-și atinge scopul. Însă cel care va avea ultimul cuvânt va fi judecătorul, căci el va decide soarta și condițiile acestui divorț.

Între timp, artista se concentrează pe carieră și este mai activă ca niciodată pe rețelele de socializare, acolo unde nu trece o zi fără ca aceasta să nu posteze.În urmă cu doar câteva momente, artista și-a luat toți fanii prin surprindere cu ultimele imagini postate la InstaStory.

Recent, ea a primit un mare buchet de bujori și fără să stea pe gânduri s-a „lăudat” cu el pe rețelele de socializare: „Bujori în obrăjori”, a scris vedeta în dreptul imaginii în care ține buchetul. Ba chiar pe fundal a pus și piesa „Flowers” interpretată de Lauren Spencer Smith.

Alina Sorescu a introdus acțiunea de divorț

Motivul pentru care s-a ajuns la separarea celor doi soți sunt problemele deja evidente dintre ei. Alexandru Ciucu a fost surprins în compania altor femei de paparazzi. Dar a și plecat pentru o perioadă mai lungă în Franța. Și, pe fondul neînțelegerilor din cuplu, totul a degenerat într-o separare iminentă. Chiar dacă s-a aflat oficial că vor divorța, Alexandru Ciucu nu au făcut declarații oficiale.

Alina Sorescu a postat primul mesaj cu privire la divorț. În care a artista a recunoscut separarea și faptul că Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială în care a cerut domiciliul Carolinei și Raisei la el acasă. Precizând că ea, ca mama, va face tot posibilul să își protejeze fetițele.

Publicat: 03 iul. 2022, 09:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×