Pe ce sparge banii Alexandru Ciucu, în plin divorț de Alina Sorescu!

Publicat: 17 iun. 2022, 08:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Creatorul de modă Alexandru Ciucu își vede liniștit de viață în continuare, chiar dacă trece printr-un divorț destul de zgomotos, iar la mijloc este ”miza” custodiei celor două fetițe pe care le are cu Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu nu a ieșit până acum cu nicio declarație publică referitoare la divorțul de Alina Sorescu. Era, cumva, și de așteptat, de vreme ce s-a speculat de multe ori că motivul destrămării căsniciei ar fi fst infidelitatea designerului.

Acest fapt nu a fost confirmat însă. Iar cântăreața, deși a explicat prin diverse mesaje pe Instagram evoluția divorțului, nu a dezvoltat niciodată motivul real al rupturii, după 12 ani de căsnicie.

Viața merge înainte pentru amândoi, din câte se pare. Alina Sorescu se concentrează mai mult pe cariera ei, care a luat din nou avânt. În vreme ce designerul Alexandru Ciucu se învârte tot în jurul hainelor. Care nu par să-l ”consoleze” însă prea mult în această perioadă.

Dovadă că a fost surprins într-un magazin de brand, cu haine scumpe, însă tot nemulțumit a plecat de la fața locului, relatează spynews.

Alina Sorescu: ”La începutul anului am introdus acțiunea de divorț”

Motivul pentru care s-a ajuns la separarea celor doi soți sunt problemele deja evidente dintre ei. Alexandru Ciucu a fost surprins în compania altor femei de paparazzi. Dar a și plecat pentru o perioadă mai lungă în Franța. Și, pe fondul neînțelegerilor din cuplu, totul a degenerat într-o separare iminentă. Chiar dacă s-a aflat oficial că vor divorța, nici Alina Sorescu, nici Alexandru Ciucu nu au făcut declarații oficiale.

Aseară, însă, Alina Sorescu a postat primul mesaj cu privire la divorț. În care a artista a recunoscut separarea și faptul că Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială în care a cerut domiciliul Carolinei și Raisei la el acasă. Precizând că ea, ca mama, va face tot posibilul să își protejeze fetițele.

Publicat: 17 iun. 2022, 08:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă