Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu: “În principiu sunt bine”

Publicat: 29 aug. 2022, 20:15 Autor: Camelia Vedete

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să meargă pe drumuri separate după 12 ani de căsnicie. Cei doi refuză să ofere prea multe detalii despre separarea lor, însă creatorul de modă a fost cel care a declarat cum reușește să treacă peste despărțirea de soția lui, dar și ce planuri are de viitor.

Alexandru Ciucu despre divorț. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trecut printr-o perioadă dificilă, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Alexandru Ciucu a fost cel care a făcut făcut primele declarații despre separarea de soția lui și a mărturisit că se axează pe carieră.

Alexandru Ciucu, primele declarații despre despărțirea de Alina Sorescu

Atât Alina Sorescu, cât și Alexandru Ciucu sunt destul de discreți cu despărțirea lor, iar cei doi nu oferă prea multe detalii. De această dată, creatorul de modă a fost cel care a mărturisit că se axează destul de mult pe carieră. Iar cât de curând va lansa o colecție de haine.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a declarat Alexandru Ciucu, potrivit click.ro.

Citește și Alina Sorescu, declarații despre o nouă relație: „Cred că era timpul să…”

Fetițele rămân la cântăreață în procesul de divorț

Alexandru Ciucu despre divorț. În procesul de divorț, Alina Sorescu a fost cea care a câștigat în instanță în fața soțului ei, asta după ce Alexandru Ciucu a cerut printr-o ordonanță președințială ca fetițele lui să rămână la domiciliul său în perioada procesului de divorț, însă cererea a fost refuzată, motiv pentru care e micuțe le vor rămâne în continuare cu mama lor

”Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere ”, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Publicat: 29 aug. 2022, 20:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×